Czy to oznacza że ja się załapałem na łóżko? Bo jak się rejestrowałem to już nie było a będę z żoną i 2 letnim synem więc wole łóżka niż namiot.
Czy to oznacza że ja się załapałem na łóżko? Bo jak się rejestrowałem to już nie było a będę z żoną i 2 letnim synem więc wole łóżka niż namiot.
Wszyscy Ci ktorzy zapisali sie na namiot a wolą łóżka mogą oczywiscie zmienic. W tym celu prosimy o maila z taką informacją.
fred
:shock: Fred w którym miejscu na stronie zlotu jest dział rezerwacja ??????? :shock:
Pod linkiem Rejestracja wyswietla sie formularz i trzeba go wypełnic szczegolnie zwracając uwage na pole o nazwie "łóżka" w ktorym trzeba podac wszystkich rezerwujących łóżka w kwaterach
fred
Bardzo proszę osoby, które ostatnio rejestrowały się na stronie zlotu (od Pitusia w górę) o sprawdzenie swoich skrzynek mailowych i szybką odpowiedź.
Mario156, bardzo proszę o kontakt mailowy - mail który podałeś nie działa
Pamiętajcie, że Wasze rezerwacje są ważne tylko do 01.08. Jeśli do tego terminu nie będzie wpłaty, osoby z listy rezerwowej wchodzą na Wasze miejsca.
Pozdro
Kate
Jakies jeszcze wolne miejsca w pokojach?? bo w sumie bym sie pisal na wyjazd termin zarezerwowany![]()
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
Możesz się śmiało zapisywać, jeszcze są wolne miejscaNapisał MaRcCo
![]()
No to stuknęło nam 60 autDD
Ale zawsze może być więcejdo zlotu zostało jeszcze trochę czasu :mrgreen:
LUDZIE POKAŻMY KLASĘ NA POMORZU DOLICZYŁEM SIĘ 93 AUTA I TYLEŻ SAMO ZAŁÓG !
:shock: :shock: :shock:Napisał DANIEL166
DANIEL166, w kolumnie z Gdyni do Karwi jechało 56 samochodów, gdzie widziałeś te 93 samochody :?: :?: :?:
Przy 93 bellach miał byś około 200 osób na ośrodku, a było 150. :wink:
P.S. DANIEL166 wyłącz Caps Locka bo krzyczysz !!!