Kate 10lipca wpłacamy całość![]()
Kate 10lipca wpłacamy całość![]()
Również ok. 10 lipca wpłace całość...
Widzę że nie tylko ja muszę poczekać do 10.
Drodzy Zlotowicze :mrgreen:
Trochę danych statystycznych
Na dzień dzisiejszy czyli 22 czerwca 2008 pozostało już tylko 68 dni do zlotuDD
Mamy już 142 osoby :!: a zapisanych aut 65sztuk :twisted:
Ilości kobiet i mężczyzn nie podam bo takich informacji nie mam
Miejsca noclegowe "pod dachem" już się skończyły (przypominam o terminie wpłat).
Jak najbardziej istnieje możliwość noclegów pod namiotem
To chyba tyle <haha>
Kate
A już jestem :-) i nie mogę się doczekać zlotuNapisał Fred
A teraz pytanko, tam w cenniku jest napisane że oferta dotyczy posiadaczy samochodu marki Alfa Romeo... tzn. że jesli mój kumpel jest właścicielem ja daje kase na naprawe samochodu i wkrótce będzie mój prawnie, obaj się angażujemy w naprawę i kompletny remont auta, to może jechać tylko on, ponieważ jest posiadaczem auta i właścicielem?? Czy mnie tez ta oferta obejmuje, czy tylko właścicieli i rodzinę... Jak on sam miałby jechac lub ja sam to niepojedzie żaden z nas, obaj wkładamy trud w remont auta i kupę kasy i żaden z nas nie zrobiłby takiego świństwa drugiemu... CZEKAM NA ODP DZIEX!
Możesz śmiało brać kumpla. Przecież nigdzie nie jest napisane że osoba towarzysząca to musi być ktoś z rodziny. Ważne że tą osobę będzie wpłata pieniędzy i wszystko git.
Jeżeli się mylę to niech ktoś nie poprawi.
Oczywicie, że możecie przyjechaćNapisał BYKrak
Wszyscy wielbiciele jedynej słusznej marki są mile widziani![]()
Oki do jutra powinniśmy się zapisać, tylko oblicze kase, autko w naprawie a jescze troszke blacharki mam do roboty,aż wstyd takim jechać heheh)) DZIEX
BYKrak oczywiście że jesteście mile widziani, tylko musicie wziąć pod uwagę to że zostały miejsca noclegowe pod namiotem. Wszystkie miejsca w domkach i na kwaterze są już zajęte. Niestety.