Zmieniarka mp3 - Finalizacja I tury

cuoreventi

Nowy
Auto
Alfa 156 2.0 JTS 16v

Oznaczenie kolorów:

Zamówienie przyjęte - oczekiwanie na wpłatę.
Wpłata zaksięgowana
Wysłane
Wysyłka wstrzymana - brak odpowiedzi na PW

Lista chętnych:
Wysłane wszystkim

UWAGA! UWAGA! UWAGA!
Wraz ze zmieniarką miała być dołączona Polska instrukcja a dzisiaj zobaczyłem że de facto jest Angielska. Polska instrukcja do pobrania w pliku .pdf
Przepraszam za zamieszanie.

Pokaż załącznik zmieniarka_instrukcja.pdf

Ostatnia edycja:
Informuję że lubelska część zamówienia właśnie do mnie dotarła, zainteresowani otrzymali via PRIV dane do kontaktu ze mną, zapraszam po odbiór. Zrzutka po 10pln na kuriera.

W każdym pudełku jest taki oto zestawik:

Sama kostka wygląda tak:

Suplement do instrukcji montażu:

Jak
widać kostka ma odchodzące dwa kabelki zakończone izolacją.
Dla wtajemniczonych jest to:
DATA GND i AF GND
Czyli mówiąc krótko przewody uziemienia.
W przypadku gdy występują szumy w odtwarzaniu muzyki przez zmieniarkę, łączymy oba kabelki ze sobą.
Albo po prostu od razu łączymy je ze sobą, przed zamontowaniem zmieniarki.
Testowałem oba sposoby połączenia i u mnie zwarcie przewodów nie wpływa na jakość dźwięku.

Ostatnia edycja:
Dzisiaj poszła połowa zmieniarek. Jutro/pojutrze będą już w skrzynkach
Reszta wysyłki jutro, choć być może nie wszyscy.

Ostatnia edycja:
Przesyłka doszła :)
Później będziemy montować... Dzięki wielkie.

A to miała nie działać?

(...) I działa (...) w sensie że udało się wszystko ogarnąć bez większych problemów :)
Jedyny problem przy montażu to wyciągnięcie radia, bo nie bardzo chciało się wypiąć z lewej strony. Wcisnąłem rękę od strony schowka żeby sobie pomóc przez wypchnięcie i później miałem problem żeby ją wyciągnąć ;)

Przesyłka dotarła, biorę się za montaż. Wielkie dzieki cuoreventi za Twoje zaangażowanie w akcję.
pozdr:)

Do mnie też dziś dotarła. Dostałem info, że listonosz zostawił przesyłkę między pręcikami bramy. Ale jajcarz.

Podziękował ;)

A mój len zostawił tylko awizo, a byłem w domu.
Myślę że jak na 1 miesiąc od zapisów to i tak dobry czas :) Sprawna akcja. Wielkie dzięki :piwo:

Faktycznie sprawnie ogarnięte, u mnie też już jest w domu :) tylko ta durna poczta, oszołom listonosz zostawił na wycieraczce przy ulicy!!! Dobrze że nikt nie buchnął.

Dostałem info, że listonosz zostawił przesyłkę między pręcikami bramy

A ja akurat podjeżdżałem pod dom i zobaczyłem jak coś wkładał do skrzynki (nawet porządnie nie włożył awizo w skrzynkę-wystawało, a przesyłka bez potwierdzenia odbioru więc mogłoby być różnie...)

Amortyzatory
Powrót