P
pafcio156
Guest
tak jak w temacie pilot centralnego zamka przestal nagle dzialac dioda zamiast migac swieci sie ciagle albo wcale sie nie swieci... jak to naprawic??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Witam najprosciej to sprawdzic baterię napewno to ona...tak jak w temacie pilot centralnego zamka przestal nagle dzialac dioda zamiast migac swieci sie ciagle albo wcale sie nie swieci... jak to naprawic??
kluczyk typu scyzoryk z dwoma przyciskami jeden od drzwi drugi od tylniej klapy... baterie mam dobra , a zauwazylem jeszcze cos takiego ze po wlozeniu baterii dioda w kluczyku bardzo slabo ale caly casz sie swieci po nacisnieciu przycisku otworz/zamknij swieci mocniej ale nie miga jak naciskam przycisk od klapy nie dzieje sie nic...
Prawdopodobnie mikrostyk na płytce padł i takie są efekty. Odnośnie rozbierania kluczyka i wymiany tych włączników było dużo na forum więc musisz tylko poszukać. Ja miałem identycznie i pomogło wlutowanie nowego mikrostyku.