witam wszystkich
zapewne większość z was już kupiła listwę na tylną klapę z allegro za 35zł. więc mam pytanieCzy jesteście zadowoleni z tego zakupu? Za tą cenę nie ma się co spodziewać wypasu, ale jak mi przyszło zwinięte PCV w kopercie przeżyłem pierwsze rozczarowanie, drugie nastąpiło jak się okazało że listwa ma tak jak napisano w aukcji 2,1cm i nie wygląda najlepiej na klapie SW gdyż nie wypełnia przestrzeni od krawędzi klapy do przetłoczenia (fragment klapy który wchodzi w wycięcie zderzaka) a na przedstawionych fotkach w akcji właśnie takie listwy są, czyli te fotki mają się nijak do tego co sprzedają, a przecież nikt nie lata z miarą do auta żeby zobaczyć czy te przetłoczenie na klapie ma 2,1cm tylko patrzy na fotki sprzedawanego towaru, no i po trzecie, listwa jest tak docięta że nie umie jej dopasować do krawędzi klapy, jeśli spasuje boki, to musiałbym ją przykleić jakieś 0,5cm od krawędzi klapy, co wygląda jak pół d... z krzaka:/ napisałem maila w sprawie zwrotu, i poczekam na odpowiedź, ale chciałem poznać wasze opinie
![]()