Takie pytanie:Brera ma skore czy cos skoropodobnego.Widze ,ze zdjecie to inna tapicerka.![]()
Na zdjęciach to nie skóra.
To nie jest skóra. Powiem szczerze, że nie chciałbym Brery bez skóry![]()
---
Bezwypadkowe auta na zamówienie. | Ogłoszenia: trade-lux.otomoto.pl
Części eksploatacyjne do grupy FIAT/PSA
A przednie fotele z Brery spasowałyby do 159 czy trzeba by coś rzeźbić?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Panowie, ja nie pytam, co kto woli, tylko o to, jakie są odczucia w obcowaniu z tą konkretnie tapicerą (o ile ktoś ma).
Bo wydaje mi się, że takie se.
Przypomina mi to tapicerkę ze służbowej Astry.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
Widziałem taką na żywo i dość mocno zniechęca wizualnie (nie pasuje do takiego typu samochodu). Nie wiem jak przy użytkowaniu na dłuższą metę.
---
Bezwypadkowe auta na zamówienie. | Ogłoszenia: trade-lux.otomoto.pl
Części eksploatacyjne do grupy FIAT/PSA
Mogę już potwierdzić - to badziew. Miało wyjść sportowo, a wyszło tandetnie. Nie chcę nawet myśleć, jak to się sprawuje latem. Rzecz kompletnie nieprzystająca do Brerrrki.
Jednak Poltrona, to Poltrona.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
Ja mam taką tapicerke i badziewiem bym nie nazwał i nie dlatego że moja, ja pamiętam stare fotele w Brerze i tamtą skórzaną tapicerkę i nie chciałbym jej z tamtymi fotelami. Jakość materiału napewno lepsza od wspomnianej Astry i jak wg mnie materiałowych tapicerek w BMW (do tego przynajmniej mogę się odnieść). Co do czystości to się nie ma co oszukiwać to nie skóra, latem dramatu nie ma, w skórze na pewno nie jest lepiej (póki co nie słyszalem o wentylowanych fotelach w brzerze, a tylko to mogło by być jak dla mnie satysfakcjonujące), jeździłem Jujką z tą najdroższą skórą i podglądałem czy to oby nie ECOskóra - takie miałem wrażenie. Póki co dziur i wytarć nie ma, palić nie palę.
Więc niech ktoś najpierw pojeździ na starych i nowych fotelach (szczególnie od 185cm wzrostu) ze skórą i bez i dopiero komentuje.
Pozdrawiam.