Witam. Ja mam w swojej Alfie pełne webasto łącznie z programatorem. Moge Ci pokserować i wysłać całą instalacje. Wszystko dostałem gdy ją kupowałem w Niemczech.
Witam. Ja mam w swojej Alfie pełne webasto łącznie z programatorem. Moge Ci pokserować i wysłać całą instalacje. Wszystko dostałem gdy ją kupowałem w Niemczech.
kolego robertrg jak możesz to z przyjemnością przymiliłbym się do takich wiadomości na temat 166
Zeskanowany cały schemat i opis instalacji, ale niestety po niemieckuhttp://www.fotosik.pl/u/robertrg/album/1336668
Sqadak - jak tam twoje prace nad webasto?
Jak na razie jest zamontowane i działa jako dogrzewacz czekam jeszcze na moduł do telefonu i muszę pokombinować z wiatrakiem, kiepsko z czasem jest na razie, ale jak już wszystko ogarnę to postaram się zrobić instrukcję.
Witam, posiadam 166 bez ogrzewania postojowego. Czy ktoś próbował takie coś założyć w swojej 166. natrafiłem na allegro ostatnio na używane webasto, nowe niestety kosztuje majątek. Może ktoś wkładał coś takiego do swojej belli, albo ma jakiś inny patent żeby podczas zimy od razu było ciepło w aucie.
Wiem że ktoś zakładał ale za cholerę nie pamiętam kto
Ale napisz np do Danusa. On ma schematy i dobrze to rozkminione.