"Podrobione buty sa z zewnatrz jak oryginal...ale tylko z zewnatrz, podrobione GTA tez..."

Kolega Raf2pp napisał, że ma takowe, jego pytaj:
[155] poliuterany - komplet gdzie kupić
Na torze na rakietowej 14.08 bedzie pokaz tej firmy oraz mozliwość zakupu z rabatem 10%
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6v12 lpg -była
156 V6v24 lpg-była
147 2.0TS Selespeed lpg.-jest
166 2.0 V6 TB -LPG-jest

Nie to świerza informacja
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6v12 lpg -była
156 V6v24 lpg-była
147 2.0TS Selespeed lpg.-jest
166 2.0 V6 TB -LPG-jest

Witam
Zastanawia mnie jedna rzecz. O ile technicznie wymiana przodu nie jest wątpliwa pod względem solidności wahacza po wymianie o tyle tył moze niemile zaskoczyć. Kilka let temu wymieniłem tulejki w wahaczach tylnych na poliuretany niestety nie renomowanej firmy tylko wykonane na zamówienie w fabryczce w mojej okolicy ( na wymiar ze starych wahaczy i w tej fabryczce zamontowanych - zajmują się poli do somochodów). Bardzo się zdziwiłem gdy na zakręcie o dość nierównej nawierzchni tulejka wypadła z wahacza i samochód pojechał bokiem. Jak wiemy tylne wahacze sa wykonane z aluminium, niezbyt grubego, które jest dość plastycznym materiałem i przy wymianie tulejek ich gniazdo się rozkalibrowuje ( dostaje luzu). Czy taki problem może pojawic się po wymianie na StrongFlexy, ale jesli go rozwiązaliście to jak - dodatkowe kołnierze na tulejkach, dodatkowe większe podkładki? Szkoda byłoby wydac ponad 300 by sie przekonać że i te wypadają.
zadaje pytanie nie po to by sie czepiac tylko opisuję sytuację która mnie spotkała i chciałbym wymienić tuleje u siebie, ale pod jednym warunkiem, że są sprawdzone w boju i jest pewność, że są bezpieczne.
pozdrawiam

Firma obiecała założyć oddzielny temat o strong flexach.Napiszę do nich z ponagleniem.

Udało się ich ponaglić?
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.

Witam
A masz jakies wątpliwości Wujek?Na bank się udało ponaglić. A teraz tylko czekamy na reakcję.
I czekamy , czekamy, wciąż czekamy, czekamy i czekamy.
pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki