Summer Cars Party 2011

A więc lista wygląda tak :

1. Pfourul
2. alfadrian + dziewczyna
3. Gopcio
4. Mariusz
5. Robak
6. pablo1208
7. czisi z żoną (ps wracam z pablem , tym razem na pewno jedziemy do mc'a)
8. K@rdi4N z dziewczyną
9. Izane i lizanowa Katka :D
10. ConSpir + narzeczona
11. KamilDG + dziewczyna

Czytaj więcej: http://www.forum.alfaholicy.org/malopolska_gorny_slask/51080-summer_cars_party_2011_a-4.html#ixzz1WlgbM41j

J
eśli kogoś pominąłem to mówić.

Skoro kolega alfadrian
chciałby to załatwić to niech spróbuje :)

(każdy z listy na 100% będzie ? )

rozmawiałem z organizatorką jeszcze wczoraj to mowiła ze ktos juz dzwonił do niej z alfy od nas zeby cos zarezerwowac wiec juz nie brnalem dalej w ten temat , więc kto się tym zajął ?? ale jeśli nie bedzie osoby to moge zarezerwowac miejsce na odpowiednia ilosc osob i poprostu bedzie trzeba przelac kase i wszystko bilety beda wysylane poczta , mozna odebrac osobiscie , lub przy wjezdzie bodajze wiem ze impreza rozpoczyna sie o 10 dla wszystkich a dla klubowiczow bramy sa otwarte o 8

a tego to dokladnie niewiem mowila ze ktos z alfy jak ktos ma konto tam albo jakies znajomosci do tych moderatorow czy organizatorow niech zapyta

Ostatnia edycja:
no dobra nie ma problemu wiem ze rezerwacja miejsc dla klubow jest do 11 wrzesnia. musze miec pewną liste i wtedy zarezerwuje i podam numer konta na ktory przesylac pieniadze a bilety beda do odebrania osobiscie badz poczta wysylane ale to tam uzgodnimy potem

no to róbmy ostateczna liste piszcie kto jedzie i ile osob lista do 09.09 i tego samego dnia rejestruje nas na saummer cars party i podam numer konta do przelewania pieniedzy.

1.alfadrian + dziewczyna
2.
3.

1.alfadrian + dziewczyna
2. ConSpir + narzeczona
3. Pfourul
4.Robak
5.Mariusz

1. alfadrian + dziewczyna
2. ConSpir + narzeczona
3. Pfourul
4. Robak
5. Mariusz
6. pablo1208 + ktoś :P
7. ...

2. ConSpir + narzeczona
3. Pfourul
4. Robak
5. Mariusz
7.
KamilDG + dziewczyna
8. ???

2. ConSpir + narzeczona
3. Pfourul
4. Robak
5. Mariusz
7.
KamilDG + dziewczyna
8. K@rdi4N + dziewczyna :)
9. ???

2. ConSpir + narzeczona
3. Pfourul
4. Robak
5. Mariusz
6. pablo1208 + ktoś
7. KamilDG + dziewczyna
8. K@rdi4N + dziewczyna
9. Izane i lizanowa katka :D
10.

ps Adams, Bociek pojechali do żabolandu a napewno też byliby chętnie na SCP a nie wiem czy do 9.09 wrócą

jutro bede rozmawiał z organizatorką czy ktos chce cos wiedziec jeszcze? zapytam i pozniej dam odpowiedz bo ogolnie to mam kilka spraw do niej i od razu zapytam sie o numer konta na ktory przelewac pieniadze

2. ConSpir + narzeczona
3. Pfourul
4. Robak
5. Mariusz
6. pablo1208 + ktoś
7. KamilDG + dziewczyna
8. K@rdi4N + dziewczyna
9. Izane i lizanowa katka
10.Gopcio

Amortyzatory
Powrót