• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Grill rabsztyn zamek 24.08.2014

Adam mam kilka pytań. Żeby dojechać pod tą altankę to trzeba skręcić w lewo tuż przed tymi małymi budkami, które są po prawej stronie tak? I jeszcze jedno, pod tą altankę jest jakaś w miarę dobra droga? Czy dziury?

Wlasnie tez miałam zapytac jak bede jechać od strony olkusza to skrecam jak na zamek i po prawej stronie bo patrze na zumi i za nih.ja niechce mapki pokazaj tylko pisze jak dojechac a zabardzo nieznam tamtych okolic chyba ze zgadamy sie ajdaho pod cerfurem

Adam mam kilka pytań. Żeby dojechać pod tą altankę to trzeba skręcić w lewo tuż przed tymi małymi budkami, które są po prawej stronie tak? I jeszcze jedno, pod tą altankę jest jakaś w miarę dobra droga? Czy dziury?

dokładnie w lewo przed budkami:)
moja alfinka bedzie stała na parkingu na pewno nie przegapisz
droga jest wyłożona kostką brukową tak że z dojazdem nie ma problemu:)

Wlasnie tez miałam zapytac jak bede jechać od strony olkusza to skrecam jak na zamek i po prawej stronie bo patrze na zumi i za nih.ja niechce mapki pokazaj tylko pisze jak dojechac a zabardzo nieznam tamtych okolic chyba ze zgadamy sie ajdaho pod cerfurem

Rabsztyn to wioska mająca nie cały kilometr na pewno trafisz:)
po lewej będzie sklep(jedyny w Rabsztynie) i zaraz za sklepem w lewo:)

jak by co to 509372692

Jo to byda wiedziol dopiro we niedziela czy dam rade wpasc wiec nic nie pisze z deklaracjami przyjazdu

Przełożymy Grilla na inny termin,pogoda do bani ciągle pada i nie zanosi sie na poprawe:(
Dam znać kiedy ogarne nastepny termin

dobrze że Twój szef nie czyta tego:D
swoją drogą szkoda że nie wypaliło:(
teraz mam 2 wyjścia;
wypic trunki zakupione na grila albo iść na grzyby:)

teraz mam 2 wyjścia;
Ajdacho rob jutro spontana w Rabsztynie :) tak czy siak jutrao jade tam na spacer z familja :)

teraz mam 2 wyjścia;
Ajdacho rob jutro spontana w Rabsztynie :) tak czy siak jutrao jade tam na spacer z familja :)

nie dam rady( do pracy na 14.00:()
myślałem o 13.09 bo jarmark rycerski bedzie ale domówka mi sie szykuje

Amortyzatory
Powrót