II spotkanie przy grillu Żegocina CZERWIEC 2013

alces1

Aktywny
Auto
AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6
Sezon grillowy rozpoczęty.
Zatem powodowany ciepłymi wspomnieniami ze spotu w miłym towarzystwie z września 2012 w żegocińskim starym kamieniołomie, postanowiłem, że najwyższy czas zaplanować "powtórkę z rozrywki".
Miejsce: http://www.sdszegocina.republika.pl/aktual/aktual2011/2011-08-23/grillwkamieniolomie.htm
Miejscowe media o pierwszym spocie Alfaholików w Żegocinie: http://www.zegocina.pl/aktual/2012/09/alfaromeo/alfaromeo.htm
Wątek o spocie z zeszłego roku: http://www.forum.alfaholicy.org/mal...nie_przy_grillu_zegocina_wrzesien_2012_a.html
Wstępny termin: 09.06.2013 (niedziela).
Rozpoczynamy zapisy :
1. Ja (Rafał) + Druga Połówka.

2. Ja (mariuszoles) + Druga Połówka

3. Ja + Druga Lepsza Połówka :)

ogólnie to mam studia niestacjonarne i ostatnio kosztem spotu w ns odpusciłem sobie i kilka razy wczesniej, a data którą zaproponowałeś wypada mi w zjaz... ;) no ale trudno ;)

Chętnie się pojawię jeśli można (prawdopodobnie z dziewczyną) :D

3. Ja + Druga Lepsza Połówka
4. Sickboy + dwie lepsze Połówki
5. piotrekkr + prawdopodobnie lepsza połowka

Narazie na liście chetnych widzę tylko posiadaczy 159-tek. Zapowiada się ciekawy spot.

PS. piotrekkr pozwoliłem sobie wpisać Cię na listę

Ostatnia edycja:
A co robimy z terminem? Zostaje 9 czerwiec, czy może coś kombinujemy, żeby np. LukeMazur miał możliwość do nas dołączyć?
Aktualizujemy listę:
1. alces1 + Druga Połówka.
2. Mariuszoles + Druga Połówka
3. Paweł_NS + Druga Lepsza Połówka
6. daniel2.0 + żona.
7. ...
Pozdrawiam.
- Rafał

Ostatnia edycja:
mi 9 czerwca idealnie pasuje:) ale jak byłaby opcja późniejszego terminu to postaram się dostosować

Dziekuje Rafał że myślisz o mnie bo chetnie bym się pojawił z dziewczyną... Ale nie chce żebyście przezemnie zmieniali datę ;) bo ja bym mogł na 100% 23.06 i później .... więc chyba troche za późno, może bedzie jakaś inna okazja do spotkania;)

Dziekuje Rafał że myślisz o mnie bo chetnie bym się pojawił z dziewczyną... Ale nie chce żebyście przezemnie zmieniali datę bo ja bym mogł na 100% 23.06 i później .... więc chyba troche za późno, może bedzie jakaś inna okazja do spotkania
Generalnie pierwsze założenia były takie, że spotykamy się w maju, ale pogoda była jaka była, więc pomyślałem o czerwcu. Kolejna okazja będzie na pewno, ale póki co skupiamy się na czerwcowej imprezie. Ja jednak mam nadzieję, że odwołają Ci zajęcia, albo... sam je sobie odwołasz :P
Pozdrawiam.
- Rafał

tylko że to akurat ten sam tydzien co ostatnio ;/ juz dałbym rade tydzien wcześniej albo później... no trudno ;) może sie uda ale raczej watpie;)
A o których godzinach zamierzacie to organizować?

Ostatnia edycja:
1. alces1 + Druga Połówka.
2. Mariuszoles + Druga Połówka
3. Paweł_NS + Druga Lepsza Połówka
6. daniel2.0 + żona.
7. cichy2310 + polowka

To ja sie zjawie na 50% ;) jeszcze jest czas i moze uda mi sie wykłądowce zbajerować, a to beda ostatnie wykąłdy z nim to moze tylko podpisik i do domu;)

Amortyzatory
Powrót