Alfa GTV 2000

• Autor wątku Autor wątku rivendell
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Gratuluję zacnego egzemplarza! :)

woooooooooooooooow!! ile bym dał żeby zobaczyć to na żywo!! Włoszka ta jest wyjątkowa! Gratuluję takiego autka :):)

Wow.
Coraz więcej rodzynków na naszym forum!
A czy przypadkiem nie brakuje Ci jednej z gum stabilizatora?
Pozdrawiam.
- Rafał

Daj ją na glebę, wrzuć inną felgę, przyciemnij szybki i jakieś car audio zamontuj! A tak na serio - super autko ;)

Piękna seryjna, nic więcej nie trzeba. Pomyśl jedynie o nadkolach o ile są takie.

Oooooo kolego! Powitać! :) Jeszcze lepiej by było, jakby się kolega zjawił na Spociku w niedzielę
To na pewno przesądziłoby o moim udziale, a respekt w gronie Warszawskich Alfisti byłby ogromny! :D

Daj ją na glebę, wrzuć inną felgę, przyciemnij szybki i jakieś car audio zamontuj! A tak na serio - super autko ;)

poprzedni właściciel zamontował caraudio... efekt widać po głośnikach z tyłu.
Panel mam w schowku - chyba Nakamichi ale ani razu nie włączyłem ;)

---------- Post dodany o godzinie 14:26 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:24 ----------

A czy przypadkiem nie brakuje Ci jednej z gum stabilizatora?
Pozdrawiam.
- Rafał
Prawdę mówiąc nie wiem - nie za bardzo się znam na tym. Jakieś sugestie - w którym miejscu?
pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie

To na pewno przesądziłoby o moim udziale, a respekt w gronie Warszawskich Alfisti byłby ogromny! :D
Hehe
Nie o respekt tu chodzi - auto zauroczyło i w ręce samo wpadło - to miłość ;)
Jak uda mi się zawalczyć z aku to się pojawię
pozdrawiam

Jeśli nie jeździ sama to wiedz że my cię zawsze chętnie przeholujemy na miejsce :D W godnej obstawie :cool:

Hehe
Nie o respekt tu chodzi - auto zauroczyło i w ręce samo wpadło - to miłość ;)
Jak uda mi się zawalczyć z aku to się pojawię
pozdrawiam

Wiem, że nie o respekt, o respekt to chodzi takiemu innemu koledze z alfaclubu :P Ale byłem pod wrażeniem faktu, że takie cacko może się pojawić na spocie i tak mi się napisało :)

Ostatnia edycja:
o! cacko!
p.s.
sprawdziłem - jest egzemplarz do kupienia na alledrogo ;)

że też kupiłem wcześniej 147'emke :P

Ostatnia edycja:
Witaj Tomku

miałem przyjemność Ciebie poznać w trakcie zlotu FI.pl w Norblinie z tego co kojarzę :)

209.jpg

GTV dalej w formie

a 156 cup jest wykorzystywana zgodnie z przeznaczeniem ?

Witaj Tomku

miałem przyjemność Ciebie poznać w trakcie zlotu FI.pl w Norblinie z tego co kojarzę :)

GTV dalej w formie

a 156 cup jest wykorzystywana zgodnie z przeznaczeniem ?

Witaj
GTV w formie to prawda

Niestety z pucharówką jest gorzej. Zimą spadł śnieg na samochód (pognieciona maska, dach, wybita szyba) i do tej pory nie udało mi się zrobić... :( do tego jeszcze wierzchnia warstwa lakieru sę łuszczy więc wygląda nienajlepiej... ech...

Amortyzatory
Powrót