Tylko nie pucuj go za bardzo, bo Ci 18ta warstwa lakieru zejdzie![]()
Tylko nie pucuj go za bardzo, bo Ci 18ta warstwa lakieru zejdzie![]()
ma ktoś ochotę polatać w weekend?![]()
To zależy co masz na myśli pisząc polatać. Ja mogę pisać się na prawy fotel![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
zawsze razniej, wczoraj troche przepalilem sprzet i cwiartka baku poszla przez godzinke..
mozna by kilkoma sprzetami sie spotkac, sprawdzic jaka jest przyczepnosc asfaltu![]()
W ten weekend to ciężko ( % ) , ale może w kolejny by się udało![]()
Dzięki Serdeczne za Pozdrowienia, niestety nie dojrzałem Cię w tej Omedze,
ale to bardzo miłe gdy poza spotami możemy pozdrowić się na ulicy - a często widujemy się np. z Mariano_lodz
Natomiast sam wielokrotnie pozdrawiam innych Alfistów ale często spotykam się z ich dziwnym spojrzeniem ???
Normalnie o co chodzi ??? Co ten gość chce ode mnie - przecież światła mam włączone i wszystko jest OK. a może... coś mi się urwało w aucie ???
Zdziwienie totalne na 10 osób to może 1 podniesie rękę - także pozdrowienia na trasie przykro zanikają - większość to tylko przez CB -
jak ta m dróżka koledzy - gdzie Misiaki suszą i wtedy nieodzowne SZEROKOŚCI - czego i ja Wam życzę![]()
też macham i czasem czuje sie jak debil ale co tam1 na 10 odmacha
![]()
No to oficjalne info i rozsyłam też poprzez PW do wszystkich z listy czyli mieszkańców Łodzi i okolic. Jeśli ktoś nie dostanie info to niech napisze do mnie PW - dopiszę do listy.
Najbliższe spotkanie:
Miejsce: podziemny parking pod IKEA (Port Łódź)
Data: 02.12.2012
Godzina: 12:00
Jest to ostatnie w tym roku weekendowe spotkanie więc zapraszam wszystkich![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]