Klubowicze, wymyśliłem świetną opcje, chciałbym się zapytać kto by na takie coś się pisał? Prowadzę serwis opon i myjnie ręczną w Warszawie na Woli i chciałbym zaproponować wam grupowy rabat na wymianę opon i ewentualnie jeżeli by sobie ktoś życzył mycie, odkurzanie i konserwacje lakieru przed zimą.
mogę zaproponować wam rabat 20% na wulkanizacje i serwis opon i 15% na usługi związane z myjnią na hasło "Alfaholicy"
więcej info pod nr 602741442
Zapraszam do W-SPA!
Warszawa, Wola
ul. Banderii 2A
u zbiegu ulic Płockiej i Obozowej
www.w-spa.com.pl
A tapicerkę skórzaną czyścisz i konserwujesz?
Ostatnio edytowane przez klaudiusz76 ; 26-10-2011 o 15:35

tak, 85zł minus 15% rabatu = 72z ł(wszystkie elementy wnetrza wykonane ze skóry)

Hm..jak będę w okolicy z brudnym samochodem to zawita![]()

Czemu nie - ale najpierw wykorzystam Grupon (w nim dawałeś większy rabatZa 83 płaciłem 35 jak dobrze pamiętam
)
Dlaczego BMW ? Bo lubię mieć akumulator w bagażniku !!

A jaką masz ofertę na wymianę kół/opon? Na stronie nie znalazłem nic w tym temacie
145 1,7 16V boxer...
147 1,9 8V ropucha
GT 1,9 16V fajniejsza ropucha
156 SW FL 1,9 8V kolejna ropucha

Grupon to inna historia i dotyczyła tylko myjnie, to była forma reklamy,(dokładanie do interesu) żeby trochę rozreklamować nowo otwarte miejsce.
tygrysio, to spiesz sie bo grupon tylko do 5 grudnia z tego co pamietam, a jak juz bedziesz to znajdz mnie( Wojtek) dam ci zniżke na kolejną wizyte juz bez gruponu
Cennik wulkanizacji najprościej wygląda tak:
wymiana opon:
75zł brutto stal
95zł brutto Alu
120zł brutto alu powyżej 17 cali
wymiana koł z wywazeniem oczywiscie w innych nizszych cenach
mozliwosc przechowania opon
oczywiscie od cen nalezy odliczyc rabat -20% dla klubowiczów
zapraszam również na prostowanie felg
informatyk miał dawno zamiescic cenniki ale coś zamulił czape, postaram sie na dniach odswierzyc stronke
Ostatnio edytowane przez klucz ; 26-10-2011 o 20:53

O! Ja na myjnię bardzo chętnie bo mam rzut beretem. A na prostowanie felg też się skuszę ale bliżej wiosnyA jaki jest koszt samej wymiany kółek bo mam zimówki na alu 15".

bez wyważenia 30zł z wyważeniem 60zł

Spoko - planuje po świętach listopadowych podjechać, więc się przypomnę. Odnośnie reperacji felg - oferujecie też takie usługi jak :
http://www.renowacjafelg.pl/cennik/
chodzi mi dokładnie o toczenie rantuBo miałby dwie małe sprawy
![]()
Dlaczego BMW ? Bo lubię mieć akumulator w bagażniku !!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki