Paintball

Someone83

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 1.9MJTD 150KM
Witam
Ostatnio wpadł mi do głowy taki pomysł że może wybralibyśmy się kiedyś na paintball. Jest kilka miejsc gdzie można sobie pograć ( Bełchatów, Radomska ) i fajnie się pobawić. Z tego co wiem to jest forum paintballowe w Piotrkowie i Radomsku. Odnośnie tego z Radomska więcej info jest tutaj: http://www.paintballradomsko.fora.p...ia-2012-inauguracja-sezonu-2012,375.html#2697.
Co prawda tam jest termin na 1 kwietnia i nie wiem czy się załapiemy ale możemy się załapać na następny termin. Piszcie co o tym myślicie.
Pozdrawiam

Jak będziesz miał ochotę tylko przyjechać to zapraszamy :). Tylko zobaczymy jak to będzie wyglądało z chętnym na taką zabawę.

Adam, jeśli chcesz paintball to możemy zorganizować pod Bełchatowem. My z chłopakami organizujemy sobie w najbliższy czwartek w Radomsku :) Jeżeli będzie duże zainteresowanie to pomogę w organizacji :D

Kuba to Ty się bawisz w takie rzeczy i nic nie mówisz. A mój sprzęt leży od 1,5 roku i nie mam pojęcia co z nim zrobić. Tylko że ja nie mam czym nabić butli na CO2 i nie mam ciuchów :(.

Ja też mam swój sprzęt i nie ma kiedy pograć...
Mieszkam w PT teraz i chętnie dołączę do jakiegoś malowanka :)

Jestem początkujący dopiero :)
Rozpoczynam swoją przygodę z Paintballem i nie posiadam swojego sprzętu :)
My płacimy 38 zł. W tym mamy 200 kulek, uniform, kiełbaski, ognisko i inne rarytaski :P

Jestem początkujący dopiero :)
Rozpoczynam swoją przygodę z Paintballem i nie posiadam swojego sprzętu :)
My płacimy 38 zł. W tym mamy 200 kulek, uniform, kiełbaski, ognisko i inne rarytaski :P
Ja też dopiero zaczynam. W takim razie musimy się zgadać na jakiś dogodny dla wszystkich termin i ruszamy w teren :). Wy kiedy zaczynacie??
Ja też mam swój sprzęt i nie ma kiedy pograć...
Mieszkam w PT teraz i chętnie dołączę do jakiegoś malowanka :)
To spoko:). A jak kolega mieszka w PT to zapraszamy na spot do nas. Więcej info znajdziesz tutaj:) http://www.forum.alfaholicy.org/polska_centralna/53368-spotkania_cykliczne_piotrkow.html
Pozdrawiam

To co Panowie zbieramy ekipę i lecimy się bawić?? Kto by się pisał?? Kuba dałbyś radę załatwić tą miejscówkę co byłeś teraz??

Adam załatwić da się wszystko, ale ja od razu proponowałbym okolice Bełchatowa :)
Tu gdzie byłem ostatnio to tylko i wyłącznie las... gęsty las :) Także, ciężko ucelować w cokolwiek :) Żeby zorganizować się w Bełchatowie potrzebnych jest minimum 8 osób :)

Myślę że 8 osób to nie będzie problem jakby Piotrków z Radomskiem i Bełchatowem się zebrali. A też słyszałem że okolice Bełchatowa są fajniejsze. Tam jakieś magazyny chyba są??

Dokładnie :) Opuszczone magazyny :P
Zdjecia - miasto duchów.
http://sparta.org.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=109&Itemid=85

Może Warszawa by się pisała? :) Tyle, że trzeba się szybko organizować. Rozmawiałem dzisiaj z kumplem który pomoże nam to zorganizować. Z tego co wiem na dzień dzisiejszy z kwietniowych weekendów wolny jest 14 (sobota). Najlepiej byłoby zorganizować w tygodniu, ale wiem, ze to z kolei będzie kolidowało z pracą.

1. Someone83
2. Kuba_156 oczywiście

Co do dokładnego terminu postaram się dowiedzieć do piątkowego spotu :) 14 Kwieceń jest 50/50 :D

Panowie, mały błąd. Na dzień dzisiejszy jest wolny teren na 7 kwietnia - sobota :) Po za tym, wszystkie niedziele wolne i dni robocze :P

7 to trochę lipnie bo to dzień przed świętami i pewnie nie każdemu by pasowało. To Kuba może jak wszystkie niedziele są wolne to zamiast 14 kwietnia pobawimy się 15 kwietnia. Co Wy na to??

Amortyzatory
Powrót