i przez kwalifikacje chcesz zrezygnować z kartów ?nieładnie
![]()
i przez kwalifikacje chcesz zrezygnować z kartów ?nieładnie
![]()
Today we are living our future memories..
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
chciałem się jakoś wyłgać ale widzę, że ciężko
Myślę, że mogą mieć tam jakieś szkiełko to przynajmniej te odpowiednie fragmenty Q2 i Q3 uda się zobaczyć![]()
a mje to jest obojętnesobota niedziela
ja se mogę śmigać i w sobotę i w niedzielę
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
dzwoniłem na te gokarty i nie ma możliwości negocjacji ceny. Więc ostateczna cena za 2h to 1140 zł. Rezerwować na Sobote, 15 maja, godzina 13-15 ?
jestem za![]()
ppiter kurde robmy przedpłate !!
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
Ok, sprawa wygląda następująco:
Dzwoniłem do kobiety w sprawie rezerwacji i dogadałem się z nią w ten sposób, że póki co zarezerwowałem tor na Sobote, 15 maj, godz 13 - 15, ale dokładnie potwierdzenie, że bierzemy te dwie godziny, a nie tylko jedną mam przeslać do 12 maja. Aby uniknąć nieporozumień proszę wszystkich chętnych o wpłatę na moje konto kwoty 50 zł. Jeśli się okaże że będzie nas mniej ale weźmiemy 2h to wtedy będzie dopłata, jeśli będzie nas więcej to będę oddawał kasę w dniu spota. Proszę o osoby z poniższej listy o wpłatę pieniążków na podane niżej konto. Oczywiście jak ktoś jeszcze chętny jest na gokarty to proszę śmiało dopisać się do listy i również wpłacić pieniążki.
1. Tomek
2. ayem
3. Gosia
4. Piter
5. GrzesiuŻar
6. DRAGON2020 (na 50%)
7. marecki259
8. plancior (na 50%)
9. MarekV6
10. Adam$72
11. Matti
12. mrutyna
13. aniucha05
14. Ligar
15. slavik10
16. kobieta slavika
17. quattroporte88 (zależy od ilości % dzień wcześniej)
18. Rafał z ekipą
19. otto
20. archibaldi
21. kolega ayema
Jak otrzymam wpłatę wówczas nick zmienię na kolor niebieski. Proszę również napisać mi PW jak ktoś dokona wpłaty. Generalnie trzeba się sprężyć bo czasu zostało niewiele, a jeśli się okaże, że do 12 maja dostane pieniądze od 15 osób to sorry, ale rezerwuje tylko na godzinę i na kartach będzie jeździć tylko 15 pierwszych osób. Ale liczę na Was że się zmobilizujecie i wszyscy chętni zdążą wpłacić pieniądze a co za tym idzie - pojeździmy 2 godziny
WAŻNE !!! W tytule wpłaty proszę podać nick z forum !!
Piter
34-100 Wadowice
48 1240 4197 1111 0000 4698 9064
DO OSÓB WYBIERAJĄCYCH SIĘ NA SPOTA W TYCHACH
Osoby które wybierają się na Spota w Tychach w ten weekend nie muszą przelewać mi pieniędzy. Aniucha powiedziała, że też tam będzie i jej można dać pieniążki, ona mi je przekaże, chyba. Jednak jak ktoś nie jest pewny czy tam zawita, to lepiej niech kasę przeleje.
Co do samego spota - spotykamy się o godzinie 12, pod CH Krokus, ul. Bora - Komorowskiego 37. Jeśli będzie ładna pogoda to zostajemy na zewnątrz, jeśli będzie padać wówczas zbiórka na pierwszym piętrze parkingu piętrowego. Chyba tyle
I jeszcze bardzo ważna sprawa !
Jeśli ktoś wpłaci pieniążki, ale jednak nie uda mu się dojechać, to przykro mi, ale kasy nie zwracam. W sumie to chyba oczywiste skoro robimy przedpłatytaka motywacja, żeby jednak przyjechać i dobrze spędzić dzień w gronie zacnych ludzi
![]()
Ostatnio edytowane przez PiterR ; 09-05-2010 o 15:29
Pieniądze przelanePozdrawiam
![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem