Super, tyle tylko, że na chwilę obecną stronka się nie otwiera.
Pozdrawiam.
- Rafał
Z początkiem Marca 2010 Alfaholicy.org podjęli współpracę z Firmą "PiMolti" zajmującą się Poligrafią Reklamową oraz prowadzącą sklepy internetowe na zlecenie.
PiMolti jest oficjalnym i jedynym dystrybutorem naklejek Ogólnopolskiego Klubu Alfa Romeo - Alfaholicy.org
Naklejki możecie zamawiać bezpośrednio w sklepie zamieszczonym na stronie www.pimolti.pl
Mile widziane są również prośby o indywidualne rozwiązania, zmiany rozmiarów,kolorów.
Warto również nadmienić, że właściciel firmy jest jednym z Alfisti.
Współpraca z PiMolti przyniesie również wymierną korzyść dla Klubu, gdyż cześć kwoty którą przeznaczycie na naklejki powróci do Klubu.
Adres sklepu Alfaholików: http://pimolti.istore.pl/l/
Ostatnio edytowane przez bobryt ; 21-07-2010 o 13:16
Super, tyle tylko, że na chwilę obecną stronka się nie otwiera.
Pozdrawiam.
- Rafał
SPRZEDAM GRILL DO 156
http://www.forum.alfaholicy.org/czes...tml#post583068
w razie czego .. http://pimolti.pl/
Jak widzę to po kliknięciu w linki strona sklepu się otwiera bezproblemowo... Jakiś konkretny komunikat Ci wyskakuje?
Studio Reklamy PiMolti - reklama, projekty graficzne
Znajdź nas na Facebook'u
Oklejeni.pl | Oklejamy Zawodowo! - reklama na pojazdach, projekty graficzne, oklejanie witryn, naklejki samochodowe
Twórcy Reklamy - reklamy high-standard, konstrukcje reklamowe, szyldy, banery, neony, litery 3D
Jurajski Klub Alfa Romeo
Już działa, wcześniej był błąd 503.
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
dla pewności zapytam. Alfa Corse i QV są w białym trójkącie?
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
Tak,
Tak jak widać na grafice
Znajdź nas na Facebook'u
Oklejeni.pl | Oklejamy Zawodowo! - reklama na pojazdach, projekty graficzne, oklejanie witryn, naklejki samochodowe
Twórcy Reklamy - reklamy high-standard, konstrukcje reklamowe, szyldy, banery, neony, litery 3D
Jurajski Klub Alfa Romeo
ano fakt, wybacz kontrast monitora ukrył trójkąt![]()
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
a ja sobie wymyśliłem pas na przednią szybę z adresem klubu i małym nickiem w rogu...
Orientowałem się co do pasa przedniego... Raczej w grę wchodzi naklejenie go od zewnątrz i samodzielne docięcie pod wymiar już na samochodzie... no chyba że ktoś ma dokładne rysunki techniczne poszczególnych szyb - wtedy można przyciąć folię transparentną na ploterze.
Co do wklejenia od wewnątrz - jak wyżej, potrzebne rysunki techniczne. Do tych modeli gdzie mamy lusterko klejone do szyby - można sobie temat darować z miejsca.
Folie transparentne są w kilku podstawowych kolorach. 2 czerwone, pomarańcz, 2 niebieskie, 2 zielone.
Znajdź nas na Facebook'u
Jurajski Klub Alfa Romeo
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki