CLASSIC
PREMIUM
bez róznicy mi to
Ruszamy z sondą w sprawie dywaników samochodowych, dostępne są dwa rodzaje jeśli chodzi o jakość - typ CLASSIC i PREMIUM
Prosimy by w sondzie wzięły udział tylko te osoby, które rzeczywiście byłyby skłonne takie dywaniki zamówić
typ CLASSIC
/opis producenta/
Dywaniki Samochodowe w wersji Classic polecam Klientom, którzy chcą stosunkowo Tanio poprawić wygląd wnętrza samochodu.
- dopasowane do danego modelu samochodu - nie ma tu mowy o wymiarach uniwersalnych pasujących do wszystkich modeli
- wykonane z wykładziny (welur pętelkowy Polipropylen) o grubości 6 mm.
- wykładzina jest miła w dotyku i łatwa w utrzymaniu w czystości
- napis na dywanikach wykonany technologią FLOCK
- dywaniki obszyte są przędzą, czyli grubą nicią
- spód dywanika to granulat gumowany, który powstrzymuję wodę ale niestety z czasem się wykrusza (litą gumę mają dywaniki w wersji PREMIUM)
typ PREMIUM
/opis producenta/
Dywaniki Samochodowe w wersji Premium polecam Klientom, którzy cenią sobie trwałość.
- dopasowane do danego modelu samochodu - nie ma tu mowy o wymiarach uniwersalnych pasujących do wszystkich modeli;
- wykonane z wykładziny (welur strzyżony Polipropylen) o grubości 8 mm.
- wykładzina jest miła w dotyku i łatwa w utrzymaniu w czystości
- napis na dywanikach wykonany technologią FLOCK
- dywaniki obszyte są przędzą, czyli grubą nicią
- spód dywanika to lita GUMA, która chroni dywaniki przed przesiąkaniem
CENA
- CLASSIC ~ 85zł
- PREMIUM ~ 110zł
/cena wraz z kosztami przesyłki, brutto/
Propozycja projektu
Projekt nie może zawierać oryginalnego logo AR, producent nie wyraził na to zgody. Wszelki uwagi co do samego projektu mile widziane więc jeżeli macie jakieś inne pomysły to śmiało pisać. Możemy zaprojektować coś innego aczkolwiek należy pamiętać że nie możemy używać oryginalnego logo Alfa Romeo
Dywaniki dostępne do następujących modeli aut AR: 145, 146, 147, 156, 159, 166, MiTo, GTV, Spider

Ech. Dopiero co kupiłem nowe :/
Była 166 2.4 JTD, jest 156 1.8.

Też chętnie kupiłbym dywaniki do AR159, ale nie ma takich w ofercie, jest w ogóle opcja żeby były??
Nero Provocatore - AR159 - zawiozę do ślubu!!
no rzeczywiście to trochę dziwne że nie ma w ofercie GT i 159.. napiszę dziś zapytanie w tej sprawie do producenta i dam znać

Jakby były dla 159, to i ja bym nad opcją premium poważnie pomyślał, bo już od jakiegoś czasu się nad wymianą zastanawiam... Opcja ze stoperami wchodzi może w grę?

Ja bym z chęcią kupił takie dywaniki, obojętnie jakie będą ( pod koniec roku raczej zmienię auto, oczywiście na AR).
Tylko mam jedno pytanie:
Czy dało by się napisy wyszyc odwrotnie? Dokładniej mówiąc do wersji angielskiej. Jak da radę coś takiego zrobic to można mnie w ciemno wpisywac na listę, obojętnie czy będą to classic czy premium.
Jeśli się nie da tego zrobic, to raczej zrezygnuję z tej oferty. Trochę by to głupio wyglądało jak by napisy były przy gałce zmiany biegów i do góry nogami, patrząc od strony drzwi.
Jak się da coś takiego zrobic to pewnie jaszcze kilka osób z Irlandii i Anglii by je kupiło.
Co do projektu, to mi jak najbardziej odpowiada i dla mnie ważne żeby były czerwone napisy.
Pozdrawiam Rychu
Ostatnio edytowane przez richi102 ; 27-05-2011 o 00:43
richi102@ no nie da się ukryć że wyciągasz bardzo sensowne argumentyale coś mi sie wydaje że to nie byłoby tak jak opisujesz tylko po prostu jak byś zamówił te dywaniki toooo... one w ogóle by nie pasowały?? no bo to chyba by było na zasadzie odbicia lustrzanego? to co jest u nas dywanikiem pasażera po prawej stronie u Ciebie jest po lewej stronie odbiciem lustrzanym wzdłuż osi jak biegnie panel środkowy z hamulcem ręcznym czyli żeby ten nasz kształt pasował u Ciebie to chyba... musiał byś je położyć spodem do góry /czyli tą gumą do góry?/ jak dobrze myślę? czyli rozwiązanie które proponujesz nie jest chyba dobre, po prostu producent musiałby mieć dywaniki do anglików?? czy się mylę?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki