Tak jak w temacie, możecie tutaj oceniać, komentować i pytać.
Tak jak w temacie, możecie tutaj oceniać, komentować i pytać.
najlepsze czapki w smithciepolecam jo mom chyba ze 3
*ale Alfowej jeszcze niemam
a przydałaby sie
![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
divers ma fajne tylko cenowo około 50 zl
H&M miał kiedyś fajne, ale ostatnio nic fajnego nie widziałem![]()
Superale my tutaj nie sprzedajemy żadnych z powyższych tylko klubowe i ten temat się tylko tego tyczy
![]()
PS> I tak najlepsze czapki robi Goorin Brothers, w Polsce dostępne tylko w dwóch miejscach, Zakopane i Wawa![]()
Dyskusja nie dotyczy tego jaką czapkę wybrać tylko tych dostępnych tutaj: http://www.forum.alfaholicy.org/skle...y_otwarte.html
Moim zdaniem rękawiczki i czapka z logo alfaholicy to już przesada. Polar i koszulkę jeszcze rozumiem.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
my tam nie zmuszamy nikogo do kupna, jeśli ktoś ma swoją czapkę czy rękawiczki to nie kupi. natomiast jeśli ktoś się nosił z zamiarem zakupu rękawiczek bądź czapki bo po prostu nie ma lub obecne ma mocno zużyte to wtedy jest tu alternatywa, może kupić solidny wyrób na forum który dodatkowo będzie miał delikatne logo klubowe, co w tym złego że poszerzamy klubową ofertę bo nie rozumiem?
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 30-01-2012 o 18:40
Nie pisałem, że jest coś złego w tym, że poszerzana jest oferta klubowa.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ja tak się zastanawiam i nie wiem do końca jaka jest zasadnicza różnica na korzyść rękawiczek wełnianych, że są najdroższe. Przekonany byłem, że jednak polar jest lepszy, ale może czegoś nie wiem.
Rozmiar rękawiczek jest chyba nie taki, ja np. mam nr 22 i nie mam pojęcia pod jaką literkę to podpiąć.
P.S.
Podane są ceny z wysyłką, a co w przypadku jak kupię rękawiczki i czapkę? Cena bez zmian czy nieco niższa?
Ostatnio edytowane przez Bielik ; 30-01-2012 o 19:52
"Przyczajony coupe, ukryty sedan - Alfa Romeo 156 1,9 JTD"
Za taką czapkę to mozna w ryja od kiboli dostać![]()