E
elpaco
Guest
Może mi ktoś podrzucić fotki napędu i rozwiązania mostu i hamulców w 75? Myślę nad swapem.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Myślę nad swapem.
Zgadza się. Więcej rzeźby, niż to by było warte. Pod warunkiem, że chodzi o 155.Taniej będzie kupic 75, wyremontowac blacharkę i cieszyc się youngtimerem.
Po za tym musiałbyś ustawic silnik poprzecznie, zamontowac uchwyt na wał, przewidziec umieszczenie jego zawieszenia, o rzeźbie podwozia nie wspominając.
Na samym dole masz zdjęcia zawieszenia przedniego i tylnego
Odnośnie 75 to szukam fotek układu napędowego gdyż wpadła mi w łapska uszkodzona omega A z baardzo fajnym silnikiem- i mam ochotę zrealizować jakiś projekt driftowozu.
Eee, myślałem że może mówisz o V8No właśnie nie mogę znaleźć tego tematu o wykorzystaniu transaxla. Ogólnie silnik który mam w posiadaniu to 3000 24v o mocy nominalnej 204km.(...)
Rzędówkę poprostu mam.