Z wyszukiwarki (np. Google lub Onet)
Znalazłem wizytówkę za wycieraczką
Przez link na innej stronie
Od znajomego
Z prasy, telewizji, radia
Zobaczyłem adres na ramce pod tablice rejestracyjne
Na zlocie lub klubowym spotkaniu

Chcielibyśmy wiedzieć skąd dowiedziałeś się o forum, żeby wiedzieć jak możemy pozyskiwać nowych użytkowników. Mile widziane konkretne informacje np.:
- dowiedziałem się o forum od kolegi o nicku Czesio
- znalazłem wizytówkę za wycieraczkę, kiedy zaparkowałem pod Tesco w Bielsku-Białej
- zobaczyłem link na stronie www.alfaromeo.pl w dziale linki
- wpisałem w Google Forum Alfa Romeo i zdecydowałem się zarejestrować
Z góry dziękujemy za wszystkie informacje![]()
Ja sie dowiedziałem o forum od kolegi Marcink70, póżniej sam w wyszukiwarce znalazłem;D

a ja z klubowych ramek pewnej alfy, juz dawno temu:]
Alfa to nie samochód ..... Alfa to styl życia.

A który to szczęśliwiec się dowiedział z mediów? Ciekawi mnie z jakich dokładnie![]()
Cześć,
ja zobaczyłem na ramkach rejestracyjnych pewnej pięknej 147-ki. Pozdrawiam

A ja znalazłem przez google. Przed zakupem Alfy 147 szukałem informacji. Wpisałem:
alfa romeo 147 forum
I tak jakoś poszło. Znalazłem Was, alfaclub i forum147, jednak Wasza skórka forum i ogólnie atmosfera przypadła mi do gustu. Co ciekawe, pierwszą pomoc otrzymałem na alfaclub (tam na początku zakładałem konto), ale i tak jednak jestem alfaholikiemChyba przesądził wydzielony dział dla Wielkopolski oraz temat Konin
![]()
@ Mój ALF

barat - rejestrowałeś się na wszystkich trzech forach? Czy włączyłeś trzy, bo szukałeś odpowiedniej "skórki"?![]()

Najpierw chyba konto na alfaclub, tam zadałem pytanie i otrzymałem odpowiedź, ale ciekawiło mnie co jest w wyszukiwarce forum147 (tam trzeba mieć konto by wyszukiwać). W międzyczasie alfaholicy, bo miałem możliwość zapytać o sprawdzenie samochodu przed zakupem w Koninie (jaki mechanik) i ... tu zostałemAtmosfera wydaje się luźniejsza niż na alfaclub
![]()
@ Mój ALF
pierwszy raz adres widziałem na srebrnej 156 pod WSIiZ w Rzeszowiea później to już tylko formalność
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki