Prawda jest taka że na wielu forach ich polecają ,ale także w wielu miejscach ludzie leją z tych ich profesjonalnych spawów. Dla jednych wydech tylko ma być i coś tam buczeć dla innych ma to jeszcze wyglądać a dorabianie ideologi do tego jest nie na miejscu a już szczególnie pisanie że tu jest jakaś nagonka na firmę. Rozumiem że Panowie z ProExa mają jakąś tam wiedze na temat budowy tłumików i w jakiś tam stopniu mogą przewidywać jak wydech będzie brzmiał ale to na bazie własnych doświadczeń itd. Ale na bank nie uwierzę że Pany dopasowują przepływ na bieżąco do każdego wykonywanego tłumika czy tam serii tłumikówniby jak to się miało odbywać. Jeśli masz wiedzę na ten temat proszę zdradź rąbka tajemnicy z chęcią się dokształcę w tej materii.
Edit: Zeby nie było ze i ja uprzedzony do samej firmy zapytałem ProEx o wydech wg. moich wymagań i dali mi dobre ceny(wygląd spawów dla mnie rzecz mało istotna ma być szczelnie a jak nie będzie to ma być możliwość reklamacji) ale z racji tego jak traktują klienta po zakupie mam spore obawy czy im zaufać.