Jak w temacie wraz z Pisiordini wpadliśmy na pomysł by na naszych autach mieć jakiś znak rozpoznawczy bo nie ukrywajmy ramki są za pózno widoczne by zdążyć pozdrowić a pozdrawiać każdego i widzieć jego zdziwienie "o co kaman" to już się robi nudne. Pomysł jest naklejki w widocznym miejscu Pisiordini ma pomysł włoskiej flagi na lewym lusterku. Jakby było nas wielu chętnych sądzę że było by można głęboko nad tym pomyśleć. Inne pomysły mile widziane

na naklejke z flaga na lusterko piszę sie z marszu jako swieżo upieczony poznaniok
147 powodów do zadowolenia

z DS ale najblizsze 5 lat zaplanowane w pyrlandi dzisiaj zaczynam gospodarke przestrzenna na up

Flaga na lusterko dla mnie bomba
---------- Post added at 13:24 ---------- Previous post was at 13:23 ----------
Na lewe machne sobie PO na lewe DZL i bede rozpoznawalny w polowie polski![]()

Widziałem w poznaniu już auta na lubinskich numerach z szalikami kolejorza za szyba wiec pewnie taki detal nie bedzie budzil złych emocji
to ile masz tych lewych lusterekok zobaczymy ilu się zgłosi na taki znaczek i będziemy działać. Tylko jak wrócisz na Śląsk z naklejka PO nie będziesz miał problemów wiesz jak jest....widziałem poznaniaka we wrozławiu z zapachem kolejorza na lsterku i m auto gównem ketchupem i innymi swinstwami wysmarowali... Dlatego pytam
ja tez jestem jak najbardziej za jakimś wyróżnieniem naszych belli. Pomysł z flagą wydaję się byc całkiem sensowny. Tylko ktoś musiał by sie zająć projektem i wykonaniem, żebysmy wszyscy mieli takie same. Jeszcze pomysle nad jakims innym, ale teraz co mi przychodzi na myśl to flaga i do tego moze jakiś mały napis:] -to taka moja propozycja xd
pozdrawiam Michał -1990mb
Alfa to nie samochód ..... Alfa to styl życia.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki