Dyskutujemy, pytamy i podpowiadamy w temacie zlotu.
Dyskutujemy, pytamy i podpowiadamy w temacie zlotu.
Aby wpisać się na listę, należy wpłacić zaliczkę lub całą kwotę ?
Tak![]()
Jakie są koszta dla osób które chcą uczestniczyć w zlocie ale bez noclegu. Z Tychów mam niedaleko więc będę dojeżdżał. Chciałbym wziąć udział w rajdzie turystycznym, koncercie i może jakiś grill. Na tor pojadę w charakterze gapia więc chyba za free?
Jaka kapela kryje się pod enigmatycznym hasłem koncert?
Czy jest możliwość wydłużenia terminu wpłaty do końca maja? ;]
pytałem o to samo wczoraj, ale gdzieś ten temat został chyba usunięty...musisz wykupić cały pakiet za 350 zł, bo tylko wtedy dostaniesz identyfikator, bez którego nie wpuszczą Cię na ośrodek. Więc wszelkie grille, koncerty, wspólne posiadówki nie przejdą bez zapłaty...:/ a co do toru to wydaje mi się, że normalnie za free można tam podjechać i oglądać.
Today we are living our future memories..
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
No właśnie przydałaby się jakaś opcja dla dojeżdżających, jak nie bedzie opcji wejścia na ośrodek to będziemy z innymi uczstnikami gadali przez płot.
Nie można na 3 dni się zjawi?. Do końca kwietnia napewno nikt z mojej firmy mi nie powie czy dostanę urlop w tym terminie. :/