OO__V__OO
Nowy
ja walcze z tym juz prawie rok i nic. teraz czekam na wiosne bo w takich warunkach nie da rady nic robic
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

też lałem wodą wszedzie i tak jak u Ciebie dopiero po chwili pojawiała się woda w progu. Patrzyłem w te łączenia blach ale mogłem tego nie widzieć profilaktycznie poprawie te łączenia. Mam nadzieję, że to będzie to![]()
Sprawdź drożność odpływów podszybia bo leci Ci na nieszczelnym łączeniu grodzi.Witam,
ja też od jakiegoś czasu mam problem z przeciekającą wodą po stronie pasażera. Woda przecieka na wysokości prawego dolnego rogu szyby ( patrząc od wewnątrz samochodu ). Spływa kropelkami po zewnętrznej , bocznej stronie wykładziny. Dzieje się to i nie zawsze , podczas opadów deszczu. Czy szyba w AR 147 JTD 2002 jest na uszczelce czy klejona ? Co może być powodem tego przecieku ? Czego szukać ?
Pozdrawiam serdecznie.
Irek