P
piotr.p
Guest
Witam kolegow, czy ktos wie jak moge sam wyregulawac swiatla drogowe(dlugie):to_pick_ones_nose3:? czekam na podpowiedz
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Światła drogowe nie mają osobnej regulacji. Reguluje się je wraz z regulacją świateł mijania. Też kiedyś podjechałem na diagnostykę w tym celu, ale tam mnie uświadomili, że osobno świateł drogowych regulować się nie da.Witam kolegow, czy ktos wie jak moge sam wyregulawac swiatla drogowe(dlugie):to_pick_ones_nose3:? czekam na podpowiedz![]()
Witam kolegow, czy ktos wie jak moge sam wyregulawac swiatla drogowe(dlugie)? czekam na podpowiedz
czy ktos wie jak moge sam wyregulawac swiatla drogowe(dlugie)
jeszcze raz.
napisz coś więcej o twoim problemie,czemu chcesz regulować drogowe światła?
lampy w twojej alfie są oryginalne czy jakieś zamienniki??
A żarówkę masz dobrze włożoną ?mam zle ustawione swiatla drogowe, swieca mi za wysoko i prawe ucieka bardziej do srodka ,lampy mam oryginalne
a teraz pytanie Xzarowka ma byc tym wycieciem do gory czy na dol?!
![]()
a teraz pytanie Xzarowka ma byc tym wycieciem do gory czy na dol?!
![]()
wogule jaki typ żarówek ma alfa
chodzi mi o żarówki w
halogenach
mijania
drogowych
Tutaj masz dyskusję na ten temat:koledzy a zakładaliście żarówki xenonowe do waszych belli??bo wlaśnie sie zastanawiam czy nie zmienić zwykłych H7 na xenonowe