Jak już pisałem, przy mojej ciągle takiej samej jeździe, 2x miałem mikody nacinane i nawiercane i dwa razy popękały w piździet i po krótkim okresie czasu już biło na kierownicy.... zdjęcie pokazałem wcześniej (na szczęście zareklamowali)
Teraz mam Brembo MAX nacinane i jest CUD, MIÓD I ORZESZKI
Tak więc polecam
No własnie - jak miałeś mikody to nacinane i NAWIERCANE - to były do d...
A jak masz brembo TYLKO nacinane - to teraz miód i malina...
Może i mikody są do d.... ale jak już mierzysz to mierz jedną miarką.
Pojeździj na mikodach tylko nacinanych albo na brembo nacinanych i przewiercanych (pewnie i nie popękają) i wtedy będziesz mógł napisać że te są do d... a te miód bo stosowałeś te same kryteria.
Nie chodzi mi o tarcze (bo ile użytkowników tyle opinii) tylko obiektywną ocenę.
Jak można wybrać coś dla siebie jak nawet jedna osoba stosuje odmienne warunki początkowe testu - to i wynik testu wychodzi inaczej...
To tak jak ja bym chciał tymi samymi kryteriami oceniać plastelinę i modelinę, a potem narzekać że po wsadzeniu do piekarnika plastelina mi się rozpuściła....
Ja katowałem swoje mikody cały dzień przy okazji strojenia instalacji gazowej (do odcięcia w pełnym zakresie obrotów) - niech się schrzanią póki są na gwarancji, śmierdziało, dymiło i nic.
Może i są do d... bo tak piszą, pewnie napewno się nie nadają do sportowej jazdy, ale moje hamują i nie biją (czego obawiałem sie najbardziej). Poprawiłem je jeszcze w tym roku na krętych drogach w Chorwacji (mogę udostępnić filmy) i na tej Chorwacji pewnie zaliczyłbym czołowego dzwona z renówką (taką jak ma papież - czyli w zasadzie bez hamulców) gdyby nie te mikody (o i z tego spotkania też mam pasjonujący film - ten to pasuje do hyde parku na naszym forum)
Izane - nie obraź się - ja nie mam nic do Ciebie i Twoich tarcz, jestem pełen podziwu że udało Ci się tak skatować tarcze - ale one były przewiercane. Chciałbym zobaczyć fotkę popękanych tarcz w Twoim wykonaniu - ale tylko nacinanych - bez przewiercania. To byłby dowód że mikody są do d... Naprawdę - bez osobistych wycieczek.