Będę wymieniał tarcze i klocki w swojej 156. Z przodu mam tarcze wentylowane o średnicy 254, z tyłu 274 (chyba takie jak od GTA). Myślałem na Mikodą na przód (na tył chyba do GTA nie produkują). Jakie tarcze warto kupić i jakie klocki do tego??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zapomniałem, że Ty jeździsz lekko wyczynowoA no z nimi to nie teges że jak dostały porządnie w du.... to się okładzina z jednej strony od metalu odkleiła .... druga sprawa że za słaba dla mnie mieszanka, i najzwyczajniej w świecie je palę.
dokładnie i polecam je dla przeciętnego "kowalskiego"Natomiast do normalnej jazdy Ferrodo Premier wystarcza
Ja również pochwalam MIKODĘ, bardzo dobry stosunek ceny do jakości, do tego mam klocki Ferodo Premier i zestaw godny polecenia. Natomiast nie zauważyłem przy tych klockach nadmiernego pylenia, a nawet jest mniejsze niż przy innych klockach i tarczach.moge pochwalić te nawiercane Mikody. do tego klocki TRW i bella bardzo ładnie hamuje, ale pylą strasznie![]()
Niestety, z tego co widzę nie ma on części do 145, tylko od 147 wzwyżteż brałem od iachen-a
wszystko było ok i szybko