heska, rozróżnij klimę i ogrzewanie.jeżeli termostat jest słaby to ogrzewanie działa słabiej, ja zauważyłem dużą różnicę po wymianie, ciepłe powietrze leci o wiele szybciej po odpaleniu.
zbieracz- to jest 156, więc jest okej.
heska, rozróżnij klimę i ogrzewanie.jeżeli termostat jest słaby to ogrzewanie działa słabiej, ja zauważyłem dużą różnicę po wymianie, ciepłe powietrze leci o wiele szybciej po odpaleniu.
zbieracz- to jest 156, więc jest okej.
Ja jutro odbieram nowy termostat, tłumik, oraz dodatkowo sobie machnąłem nową osłonę silnika od spodu (ostatnio wjeżdzając na kanał zauważyłem, iż trzyma się tylko na 3-4 śrubach). Po wymianie zobaczymy czy będzie już normalnie pokazywał temperaturęTrzymajcie kciuki
[MENTION=36019]edi[/MENTION]T :
Wymieniony termostat, filtr pyłkowy, tłumik i osłona silnikaTeraz wreszcie autko normalnie funkcjonuje
Łapie temperaturę i w kabinie szybko jest ciepełko
a nie jak kiedyś po długim czasie
![]()
Ostatnio edytowane przez ekierka ; 12-03-2016 o 15:42
Witam. W mojej Julce Q4, na desce wyskoczył błąd " termostatu uszkodzony" i tryb awaryjny. Wentylator jak się załącza to tylko na max. Obrotach. Nie ma pierwszego stopnia. Programem nie można zrobić testu bo jest niedostępny oraz innych błędów poza p2b61 nie pokazuje Fizycznie termostat i silniczek sprawne. Miał ktoś taki przypadek?
Ostatnio edytowane przez lisu7 ; 17-06-2023 o 19:35