Tuning AR

• Autor wątku Autor wątku JayoZ
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

JayoZ

Guest
Witam, posiadam alfę już ładnych parę lat kocham te autko lecz już trochę mi się znudziło, więc postanowiłem przeprowadzić lekki tuning optyczny nadwozia. Mam już czarne klosze lamp, białe migacze, listwy w gruli, fabryczne spojlery i xenony, lecz nadal czuje jakiś niedosyt :( Może macie jeszcze jakieś pomysły jak poprawić wygląd AR bez wiejskiego tuningu.
Z góry dzięki za sugestie :agree:

Witam, posiadam alfę już ładnych parę lat kocham te autko lecz już trochę mi się znudziło, więc postanowiłem przeprowadzić lekki tuning optyczny nadwozia. Mam już czarne klosze lamp, białe migacze, listwy w gruli, fabryczne spojlery i xenony, lecz nadal czuje jakiś niedosyt :( Może macie jeszcze jakieś pomysły jak poprawić wygląd AR bez wiejskiego tuningu.
Z góry dzięki za sugestie :agree:

A jak Ci przez te lata sprawował się motor 1.8? Bez większych ekscesów?

Co do tuningu jeśli wydaje Ci się, że wyczerpałeś możliwości optyczno - estetyczne to może turbo? :cool: Nie wiem czy Autodelta oferuje jeszcze turbo - kit'y do 1.6 - 2.0 TS, fakt drogi biznes. Możesz samodzielnie przeprowadzić renowację lakieru, jest masa opisanych sposobów, dostępnych środków - auto będzie wyglądało jakby opuściło lakiernię - ja osobiście używam preparatów Sonax. Taki zabieg na pewno będzie od razu widoczny i to na całej powierzchni :D

Amortyzatory
Powrót