Witam.
Na wiosnę chciał bym odświeżyć zaciski hamulcowe, tylko nie wiem jaki kolor wybrać. Auto ma kolor srebrny więc jaki kolor zacisków będzie pasował ? Proszę o ciekawe propozycje![]()
Z góry dziękuje![]()
Witam.
Na wiosnę chciał bym odświeżyć zaciski hamulcowe, tylko nie wiem jaki kolor wybrać. Auto ma kolor srebrny więc jaki kolor zacisków będzie pasował ? Proszę o ciekawe propozycje![]()
Z góry dziękuje![]()
Nie ten działJest dział dotyczący wyglądu
ja mam srebrne w mojej i wygląda fajnie , nie rzuca się w oczy jak płachta na byka podczas Corridy , a swój wygląd maja .
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
Ja myślałem nad złotymi ale chyba będzie się za bardzo gryzło.
Ja też mam zamiar odświeżyć zaciski. Zastanawiam się nad kolorem czerwonym takim trochę ciemniejszym bo mam naklejki na zaciski w kolorze białym i chciałbym żeby były widoczne.
przecież naklejki chociaż były by w różowym kolorze to i tak z zacisków odkleja się , pod wpływem gorącą .
a kolor zloty nie za bardzo mi pasuje do srebrnej Alfy , do czarnej może jeszcze by pasował ale na pewno nie do srebrnej , natomiast czerwonykwestia gustu , mnie osobiście kojarzy sie to trochę z wieśwagenem golfem , ale to tylko Moja opinia
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
ja nie polecam jaskrawych kolorow. u siebie jakies dwa lata temu pomalowalem na taki kur...ski czerwonyWygladalo super, wszystkim sie podobalo itd.
No ale strasznie ciezko to bylo utrzymac w czystosci. teraz czeka mnie odswiezenie zaciskw bo wygladaja koszmarnie...
Wiec ja polecamjakies ciemniejsze kolorki![]()
ja u siebie malowałem hammeritem i przez dwa lata spokój nic nie zeszło nie łuszczyło się, najważniejsze to dobrze wyczyścić i odtłuścić i powinno być dobrzea co do naklejek też są już tyle czasu i trzymają się bardzo dobrze
![]()
Heh, jak dla mnie takie tematy to coś w stylu - "nie mam swojego gustu, powiedzcie która z tych lasek jest najładniejsza bo nie wiem"
@pawelmotylek - to Tobie ma się podobać, nie namJeśli uznasz, że podoba Ci się kolor taki czy taki - maluj. To Twoje autko, Ty o nie dbasz, więc masz prawo nawet na różowo sobie pomalować zaciski
My sobie możemy ględzić, że nie wypada, że nie pasuje, ale decyzję musisz podjąć sam
Mógłbyś podrzucić jakieś zdjęcie jak to wygląda?