Stránka 2 s 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky z 11 do 20 s 23
    hluk ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Nastoupil
    04 2009
    Žije v
    SD ( Домброва-Horní. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Nabídka Napsal/a murgal Zobacz post
    Tak samo szukanie używki względem wyposażenia czy Barvau, trochu mi to těžko bych to pochopit. 159-to je docela málo na trhu, ale většina je šrot, to není volba nějaké speciální vybavení a výjimka instance, protože, například, nedostatek zajištění důkazů levné nastavení xenonu, podle mého názoru, nesmysl.
    A dla mnie nie
    Gdyby to bylo 100 zl to ok - nie ma takiej to kupie ta , niech bedzie
    Ale dla mnie zakup auta to jednak kupa kasy wiec chcialbym ja wydac na to co chce a nie na to co akurat jest do kupienia
    I tyle :p

› Więcej...: možnosti svazování alfa 159

Uživatel Pasjonat Avatar jahu
    Nastoupil
    04 2008
    Žije v
    Vratislav
    Auto
    Giulia Veloce Q4, GT 1300 Junior (1.75)

Domyślnie

Nabídka Napsal/a piotrek_inf Zobacz post
    Můžeš poslat na e-mail vyšší kvality?
    http://www.fotosik.pl/u/jahu1/album/1562965
    Mam jeszcze PDFy z katalogiem, wyposażeniem i cennikiem z przełomu 2011 i 2012 roku. Warto pamiętać, że konkretne pakiety wyposażenia różniły się szczegółami w zależności od rocznika i kraju.

Nabídka Napsal/a bocian Zobacz post
    A dla mnie nie
    Gdyby to bylo 100 zl to ok - nie ma takiej to kupie ta , niech bedzie
    Ale dla mnie zakup auta to jednak kupa kasy wiec chcialbym ja wydac na to co chce a nie na to co akurat jest do kupienia
    I tyle :p
    To przecież oczywiste, że szukając konkretnego wyposażenia mocno zawęża się wybór i często płaci się to innymi wadami. Warto zastanowić się jaki jest wtedy náklady doprowadzenia auta do oczekiwanego wyposażenie. Zapłacenie 1500 zł za nieoryginalną nawigację to nie jest dużo pieniędzy biorąc pod uwagę samochód kosztujący 30-40 tys zł. Inna sprawa, że akurat nawigacja w 159 jest wybitnie słaba. I dla mnie to był powód, żeby unikać aut z nawigacją. Wolałem zwykłe rádio z mp3 i wyjściem line in.
    Dla odmiany za to – uważam, że xenon to jest jedna z tych rzeczy, z której bardzo trudno będzie mi zrezygnować w przyszłym aucie. A niestety xenon jest jedną z najtrudniejszych do dołożenia rzeczy (choć akurat w wypadku 159 okazuje się, że to kwestia ok. 3000 zł, więc nie jest tak źle).
    Naposledy upravil jahu ; 17-02-2014 o 23:35

Uživatel Cyklista Avatar Psycha89
    Nastoupil
    04 2012
    Auto
    Alfa Romeo 159 sw 2.4 Jtdm a 156 1.8 ts

Domyślnie

przerabialem to , mial byc 2.4 xenon skóra i navi a zostalo tylko 2.4. chcac znalesc w miare zadbany egzemplarz szukalbym w nieskończoność

Uživatel Nováček Avatar loeb666
    Nastoupil
    12 2011
    Žije v
    Явожно
    Auto
    alfa 159-8V-09"

Domyślnie

A ja szukałem auta ok roku bo miała mieć xenon , skórę i szyberdach i taką mam

Uživatel Embryo
    Nastoupil
    11 2010
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm 16v '08

Domyślnie

Můžeš poslat na e-mail vyšší kvality?
    Lepszej jakości niestety nie mam, posiadam tylko to co wrzuciłem, pobrane kiedyś z forum.

EDIT
    Jednak u mnie mam lepszą jakość, forum musi jakoś dodatkowo kompresować obrazki, nie wiedziałem o tym. Mam to samo co Jahu wrzucił na fotosika więc nie będę dublował
    Naposledy upravil Piter80 ; 18-02-2014 o 09:34

Uživatel Maniak resoraków Avatar piotrek_inf
    Nastoupil
    12 2013
    Auto
    Lancia Delta III 1.8 Di

Domyślnie

Nabídka Napsal/a Piter80 Zobacz post
    Jednak u mnie mam lepszą jakość, forum musi jakoś dodatkowo kompresować obrazki, nie wiedziałem o tym. Mam to samo co Jahu wrzucił na fotosika więc nie będę dublował
    dodatkowa kompresja na forum chyba jest, ale dzięki , to co podesłał Jahu jest ok.

Co do wyposażenia, dziwne, że w PL nie było wersji Distinctive z motoriem 1.9JTS, czyli tego co mam u siebie

hluk ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Nastoupil
    04 2009
    Žije v
    SD ( Домброва-Horní. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Nabídka Napsal/a jahu Zobacz post
    To przecież oczywiste, że szukając konkretnego wyposażenia mocno zawęża się wybór
    oj zawężą sie i to bardzo ...
    u mnie do max 3-6 sztuk ( allegro , mobile , autoscout )

---Aktualizováno---

Nabídka Napsal/a loeb666 Zobacz post
    A ja szukałem auta ok roku bo miała mieć xenon , skórę i szyberdach i taką mam
    a ja chcę :
    sw 159 , 08 + , Ti ( tylko ) , czarna ( preferowana skóra banan ) , biała ( dopuszczalna skóra czarna ) , czerwona ( skóra banan lub czerń ) , motor 1.9 lub 2.0 , wszelkie mohery , alkantary , zamsze , welury odpadają, navi zbędna

Uživatel Znalec
    Nastoupil
    09 2011
    Žije v
    varšava
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

dodatkowa kompresja na forum chyba jest, ale dzięki , to co podesłał Jahu jest ok.

Co do wyposażenia, dziwne, że w PL nie było wersji Distinctive z motoriem 1.9JTS, czyli tego co mam u siebie
    Ale czego oczekiwales od motoryzacyjnego 3 swiata ? 1.9 jts distinctive był tylko na bardziej rozwinięte rynki w Europie czyli stara EU 15

ЗАБАНИЛИ Pirát způsobem
    Nastoupil
    01 2014
    Auto
    159 1.9 JTS + 146 1,6 TS

Domyślnie

Szczerze powiedziawszy, nie rozumiem głosów, które krytykują stawianie kryteriów przy zakupie samochodów, a już nazywanie ich głupotą, jest, po prostu, niedorzeczne. Ja swojej szukałem przez trzy lata - ponieważ moim kryterium nie był czas, za to postawiłem na Barva, wyposażenie i motor - taki chciałem, taki kupiłem, taki mam - powtarzałem sobie, że ja nie chcę jakiegoś samochodu, tylko swój samochód. Nie wyobrażam siebie, że co, jak co, ale samochód koupit na zasadzie "biorę, bo nic lepszego nie znajdę" - przecież każde wejście do niego odbijałoby mi się czkawką, tego zgniłego kompromisu, a nie po to przecież kupuję samochód Ktoś tam pisze, że większość 159 na rynku wtórnym to złom, ktoś innym mu przytakuje - ludzie, miast kupować samochody, zajmijcie się kupowaniem ziemniaków, bo to i náklady mniejszy i szkoda mniej dotkliwa.
    Jeśli chodzi o navi... doskonała na pewno nie jest, są lepsze, są i gorsze, ale ktoś kto pisze o niej "złom", nie do końca wie, co pisze.

Uživatel Alfista
    Nastoupil
    07 2009
    Žije v
    Гожички kolem Водзислава Slezska
    Auto
    Sami ALFICE

Domyślnie

Ja pierdziele 3 lata latać za autem to już "hardcor". W tym czasie to trzeba chyba na nowo się określić czego się szuka bo jednak przez 3 lata w motoryzacji się troche zmienia...

Podobná témata

1. [159] možnosti svazování
    Vytvořil(a) tommi_alfa v sekci 159/Brera/Brera Spider
    Odpověď: 71
    Poslední příspěvek/Autor: 21-11-2021, 13:41
  2. možnosti svazování 156 SW - čalounění
    Vytvořil(a) slejerek v sekci 156
    Odpověď: 7
    Poslední příspěvek/Autor: 11-05-2012, 10:22
  3. Možné varianty výbavy GT
    Vytvořil(a) halim v části gt
    Odpověď: 16