Stránka 1 s 6 123456 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky z 1 do 10 s 56
    Uživatel Maniak resoraków
    Nastoupil
    06 2013
    Auto
    Alfa Romeo 159, 1.9 JTS (160 KM

Domyślnie 1.9 JTS spalování oleje

Ahoj diskutující z fóra.

Vzhledem k tomu, nedlouho mám nové vozidlo a to je můj první benzin, protože nemám úplné znalosti o chování a mravy 1.9 JTS.
    I když jsem udělal jen asi 1700 km, v současné době, dolałem 0, 6 l olej. Zajímalo by mě, zda je to standardní pro tyto motorTo může vést k selhání kroužky nebo těsnění ventilu? Barva olejExistuje však plasticity je černá v rezervacích. Není nikde úniku mimo jemně zpocené těsněných víko. Teď jezdím Motul Success X 5W/40.

Doradźcie mi jak to vypadá, že celá věc vašeho názoru.

Děkuji moc
    David

› Więcej...: 1.9 JTS spalování oleje

Uživatel Maniak resoraków Avatar piotrek_inf
    Nastoupil
    12 2013
    Auto
    Lancia Delta III 1.8 Di

Domyślnie

Udělal jsem již přes pro a ne dolałem nic zatím.

Uživatel Romeo Avatar CodeMaker
    Nastoupil
    05 2012
    Žije v
    Varšava, Polsko
    Auto
    AR 159 1.9 JTS

Domyślnie

Nabídka Napsal/a piotrek_inf Zobacz post
    Udělal jsem již přes pro a ne dolałem nic zatím.
    Já také ne dolewam. Od výměny do výměny úrovně olej Pořád stejné...

Uživatel Romeo Avatar wojtekf
    Nastoupil
    08 2013
    Žije v
    Krakov, Polsko
    Auto
    159 2.2 JTS (bylo)

Domyślnie

Více než 8000 od výměny a Dolan byl pouze setuchna. Doufám, že navrhnout na bajonet, nikoliv elektronické ukazatele

Nastoupil
    06 2013
    Auto

Domyślnie

Díky za odpovědi.

Takže ano, já navrhnout jiné stat srpna úroveň na měrce.
    Ukazuje se, že kruhy nebo ventil těsnění vyměnit.

Víte, co je náklady Oprava, samozřejmě, více či méně?

Uživatel Maniak resoraków Avatar piotrek_inf
    Nastoupil
    12 2013
    Auto
    Lancia Delta III 1.8 Di

Domyślnie

Nabídka Napsal/a Dejvvv Zobacz post
    Takže ano, já navrhnout jiné stat srpna úroveň na měrce.
    Dobře jen bajonet ukazuje správnou úroveň olej.

Uživatel Znalec
    Nastoupil
    09 2011
    Žije v
    varšava
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

Ahoj diskutující z fóra.

Vzhledem k tomu, nedlouho mám nové vozidlo a to je můj první benzin, protože nemám úplné znalosti o chování a mravy 1.9 JTS.
    I když jsem udělal jen asi 1700 km, v současné době, dolałem 0, 6 l olej. Zajímalo by mě, zda je to standardní pro tyto motorTo může vést k selhání kroužky nebo těsnění ventilu? Barva olejExistuje však plasticity je černá v rezervacích. Není nikde úniku mimo jemně zpocené těsněných víko. Teď jezdím Motul Success X 5W/40.

Doradźcie mi jak to vypadá, že celá věc vašeho názoru.

Děkuji moc
    David
    Hej,
    Je speciální vlákno o dobrodružstvích jts, ale odpovědi na váš problém. Já nevím, vaše auto, ale co máte, co je charakteristika z jednotka (město nebo route) kolikrát ropy byl dříve uvedeny a jak dlouho přesunout zdi na motulu? Motula černá barva ukazuje s MOTULem snaží wyplukiwac kecy, že je v motor ale poměrně rychle degradován a snad akcie aktuálně zapálených oleje, která ztratila svůj majetek. Ale to může jen gdybam. Napište něco víc, že se budeme i nadále kombinovat.
    PS Barva auta Kozák

Nastoupil
    06 2013
    Auto

Domyślnie

Nabídka Napsal/a pieta Zobacz post
    Hej,
    Je speciální vlákno o dobrodružstvích jts, ale odpovědi na váš problém. Já nevím, vaše auto, ale co máte, co je charakteristika z jednotka (město nebo route) kolikrát olej byl dříve uvedeny a jak dlouho přesunout zdi na motulu? Černá Barva motula ukazuje s MOTULem snaží wyplukiwac kecy, že je v motoru ale docela rychle degradován a snad zásoby zapálených olej Kdo ztratil svůj majetek. Ale to může jen gdybam. Napište něco víc, že se budeme i nadále kombinovat.
    PS Barva auta Kozák
    A děkuji, barva Rosso
    Bohužel a také ještě nevím to. Oficiálně mám 98 najeto k (počítadlo ukazuje 67k zajímavé) tak já nevím, je-li to rozhodně originální. Dle servisní knihy Poslední recenzi udělal v roce 2010 s 56 k najeto. Nevím, kdy byl poslední doby měnil olej, to byl můj první výměna ihned po nákupu, který je asi 3 týdny před.
    Autko obecně pochází z Berlína, od koho (senior, junior) je těžké říct, aczkowiek v FESie maximální točivý moment je překročena 39razy.
    Před výměnou oleje jsem použil také výplachy LiquidMoly. Předchozí olej byl také černý ale viskozita není vzneseny námitky, podejrewam, původní Seleni. Zatímco staré filr byl špinavý a zvrácené.
    Vlastnosti jednotky poněkud smíšené pole v napůl a trasy. Žádná auta lze snadno podal spíše 4, 5 k je max, čeho jsem dosáhnout a spouští se nezřídka změnit na 3 k ot/min, (některé i s obavami o řetěz, jako o 1,9 je bezpečnější z 2.2, ale já raději být bezpečný než zarmoucený studené, jak se říká ).
    Pokud jde kouřit, je bílý, ale jen chvíli po střelbě, jak motor nedosáhne provozní teploty (kovové rozszęrza a těsnění na na kroužky?).

Jak říkáte, že jsou některá témata o užívání oleje, četl jsem však pouze starší autkach, 155, 156, jsem vynechal hodnocení 159, proto toto téma. Kolegové mají posta nad, které nemají problém doma, takže něco musí být na věci pro mě.
    Někdo také psal v předchozích tématech tohoto typu které používají syntetické 10W/60 může zlepšit (snížit) spalování ropy. Je to rozumná volba?
    Co jiného lze zkontrolovat blíže diagnostikovat? Příjem Odme a vzduchu? Ale to není diesel, tak nevím zda tady v benzynce také prokáže, olej tam?

Nesmírně jsem vděčný za každou odpověď.

Uživatel Znalec
    Nastoupil
    09 2011
    Žije v
    varšava
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

A děkuji vám, BarvaEK Rosso
    Bohužel a také ještě nevím to. Oficiálně mám 98 najeto k (počítadlo ukazuje 67k zajímavé) tak já nevím, je-li to rozhodně originální. Dle servisní knihy Poslední recenzi udělal v roce 2010 s 56 k najeto. Nevím, kdy byl naposled změněn olejTo byla moje první výměna ihned po nákupu, který je asi 3 týdny před.
    Autko obecně pochází z Berlína, od koho (senior, junior) je těžké říct, aczkowiek v FESie maximální točivý moment je překročena 39razy.
    Před výměnou olej Použil jsem i výplachy LiquidMoly. Předchozí olej byl také černý ale viskozita není vzneseny námitky, podejrewam, původní Seleni. Zatímco staré filr byl špinavý a zvrácené.
    Charakteristiky jednotka poněkud smíšené pole v napůl a trasy. Žádná auta lze snadno podal spíše 4, 5 k je max, čeho jsem dosáhnout a spouští se nezřídka změnit na 3 k ot/min, (některé i s obavami o řetěz, jako o 1,9 je bezpečnější z 2.2, ale já raději být bezpečný než zarmoucený studené, jak se říká ).
    Pokud jde kouřit, je bílý, ale jen chvíli po střelbě, jak motor nedosáhne provozní teploty (kovové rozszęrza a těsnění na na kroužky?).

Jak říkáte, že jsou některá témata o užívání oleje, četl jsem však pouze starší autkach, 155, 156, jsem vynechal hodnocení 159, proto toto téma. Kolegové mají posta nad, které nemají problém doma, takže něco musí být na věci pro mě.
    Někdo také psal v předchozích tématech tohoto typu které používají syntetické 10W/60 může zlepšit (snížit) spalování ropy. Je to rozumná volba?
    Co jiného lze zkontrolovat blíže diagnostikovat? Příjem Odme a vzduchu? Ale to není diesel, tak nevím zda tady v benzynce také prokáže, olej tam?

Nesmírně jsem vděčný za každou odpověď.

Ahoj,
    10w60 v 159 jts není dobrý nápad. Se liší 2.0 jts v gt a 156 Pokud jde o nagar, ale 159 motora četl trochu:

http://www.forum.alfaholicy.org/159_...swiadczen.html

http://www.forum.alfaholicy.org/159_...brak_mocy.html

http://www.forum.alfaholicy.org/159_...o_2_2_jts.html

Bílý balónek může být parní na chvíli pod tekoucí. Spálený olej je spíše modravý
    Obecně jts ne olej. Od fóra společník jeden 2.2 může být vlastníkem téže životopisy, ale spíše něco pod 150 k procesu. Na druhé straně máte olej úrovni Vysoká hůl, protože gears jinak poškození a později řetězu, ale to již bylo popsáno. Bohužel 30 k na jeden olej znamená nagar již zřejmě objevila v motorale pár myje plus dobré oleje povede ke zlepšení situace v dlouhodobém horizontu.
    Mě trochu strach o propast čítač/Odom. Možná něco byl pohřben v počítačs. BTW kolik kASOWAN servisní prohlídka vás FES ukazuje?

Pokud akcie ze spalování ropy nebude normować, budete muset být nějak smysluplné služby, které na jts přizná, ale obecně může být problém. Prodejci v oblasti Berlín bohužel znamená hodnocení. BTW kde se to bude jednodušší pro warsztac doporučit nebo předcházející

ЗАБАНИЛИ Pirát způsobem
    Nastoupil
    01 2014
    Auto
    159 1.9 JTS + 146 1,6 TS

Domyślnie

V mém prvním 10 KB. -Bez náplně-stát Maxe, nyní je čas pro kolejdovanou Exchange nulová spotřeba.

Podobná témata

1. spalování oleje, co mám dělat?
    Vytvořil(a) lokuss v sekci 156
    Odpověď: 30
    Poslední příspěvek/Autor: 08-06-2016, 21:10
  2. Spalování oleje v 156 1.8 T. S.
    Vytvořil(a) monomach v sekci 156
    Odpověď: 4
    Poslední příspěvek/Autor: 10-07-2013, 19:59
  3. Spalování OLEJE!
    Vytvořil(a) Piotrek156Sw v sekci 156
    Odpověď: 24