[159] Aktualizacja softu Nac Connect okrągłe menu

rokis

Nowy
Auto
ALFA ROMEO 159 2.0 170 KM Ti
Witajcie,
czy ktos może podzielić sie plikiem do aktualizacji softu i szczegółowaą instrukcją jak to zrobić do nowszej wersji nawigacji z okrągłym menu i mniejszą ilościa guzików na dolnym panelu?
Mam dokładnie ta wersje nawigacji:
attachment.php

Autko jest z początku 2011 r nie wiem jaką mam wersje softu mapy niby sa z 2010/2011 r ale zależałoby mi na ich aktualziacji (serwis życzy sobie 1500 zł )
Czy sa jakieś dogodnienia po tejże aktualizacji softu? Coś sie zmienia? Czy są jakieś problemu? Dużo podrózuje i używa m w drodze telefonu, który współgra z B&M świetnie.
Udało mi się zaktualizować B&M do najnowszej wersji dzięki czemu moge korzystac z iphone wiec może aktualizacji navi tez przynosi jakieś wymierne korzyści?
Przeszukałem wątki na forum ale tyczą sie one w większości starszego typu navi niz ten, który posiadam...
z góry bardzo dziękuje za pomoc...

Załączniki

• 159-nav.jpg
    159-nav.jpg
    23.1 KB · Wyświetleń: 998
No właśnie nie ma tam nic co mogłoby wskazywac co i jak... niestety niewiele jest osób, które posiadają ten model navi a co za tym idzie ciężko o jakąkolwiek pomoc...
na stronie producenta znalazłem mapy za 199 Euro.. hmmm czyli ok 1 tys pln... za taka kwotę mozna kupic sietnej jakości navi z najnowszymi mapami więc cena troche paradoksalna...

Od kilku dni szukam i czytam wszelakie tematy, ktoś może rozwiązał ten problem :D
Da się zaktualizować tą nawigacje w jakiś inny sposób niż 200 euro ze strony aso?

Tu masz wszystko:http: //www.forum.alfaholicy.org/159_brera_brera_spider/159628-mapy_instantnav_radionav.html

Ja aktualizowałem soft - poszło bez problemu i zmieniałem język na polski - poszło bez problemu.
Do map się przymierzam, ale wszyscy piszą, że wszystko działa po aktualizacji.
Tylko trzeba się trzymać instrukcji, zwłaszcza dotyczy aktualizacji softu.

Chcesz to sie odezwij na priv, mam wszystko, aktualizacje, mapy i cracka do aktywacji

Dzięki, ale temat z linku od baster rozwiązał wszystkie problemy. Mam już działająca mapę z 2017 (czyli w realu z 2015) roku :)

Amortyzatory
Powrót