To zakreślone na czerwono właśnie. Składa się z trzech połączonych kości (m.in. z tej niebieskiej od zmieniarki). Jeśli masz zamiar się tam podpinać tym mute to musisz mieć konektorek taki mały do kości, bo w niej go nie ma (puste złącze).
To zakreślone na czerwono właśnie. Składa się z trzech połączonych kości (m.in. z tej niebieskiej od zmieniarki). Jeśli masz zamiar się tam podpinać tym mute to musisz mieć konektorek taki mały do kości, bo w niej go nie ma (puste złącze).
Kostkę można chyba wyjąc i już nie wkładać, a złącze mute podpiąć bezpośrednio??
Dodano po 4 minutes:
Znalazłem jeszcze coś takiego. Jakby podpiąć się pod MUTE A2. Ciekawe czy podczas dzwonienia by wyciszało Radio??![]()
Ostatnio edytowane przez JakubL ; 18-03-2015 o 13:15 Powód: Dodano
Może bym spróbował jutro z tym zawalczyć, tylko teraz nie wiadomo, którego schematu się trzymać
![]()
Ostatnio edytowane przez paw2x ; 18-03-2015 o 14:42
Myślę że ten jako drugi będzie lepszy![]()
Właśnie na tym drugim ułożenie kostek jest odwrotne niż w connect nav.
W tym temacie:
http://www.forum.alfaholicy.org/147/...tml#post974997
więcej zdjęć.
Myślę ze odwrotnie jest tylko zdjęcie Nawet numeracja Pinów się zgadza. A ten schemat pierwszy i tez z Twojego linka jest od radia bez Navi. Ale sam już nie wiem.
Ostatnio edytowane przez JakubL ; 18-03-2015 o 15:21
Ten drugi schemat się nie zgadza. Jedynie wg tego pierwszego możesz próbować wpiąć mute. Zarób przewód odpowiednim konektorem i wciśnij go w kostkę jak na schemacie.
Tak jak już wcześniej pisałem: w naszym ISO (tej kości ośmiopinowej z zasilaniem, nie ma mute).
No i problem "rozwiązał" się sam, bo w moim radiu brakuje odpowiedniego pinu:
![]()
No i sprawa jest jasna. Ja bym podpiął pod A2 z drugiego schematu i zobaczył czy działa to było właśnie to Mute ( oczywiście trzeba sobie obrazek o 180 st. odwrócić). .
W ConnectNav+ pod A2 jak piszesz jest sygnał wzmacniacza Bose.