Yyyyyyyyyyyy odpowiada do końca? Chyba końca gwarancji.
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Yyyyyyyyyyyy odpowiada do końca? Chyba końca gwarancji.
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Nie zatrzymuje się, ale zależnie od składu chemicznego stali proces ten zachodzi szybciej lub wolniej. Im bardziej szlachetna stal tym wolniej ją przeżera ...
Tu (w sankach) ewidentnie stal jest źle dobrana. Nie wiem jakie inne ma cechy konstrukcyjne, że zdecydowano się na taki stop (np. sprężystość, twardość), czy może po prostu cena... w każdym razie jeśli po paru latach przeżera ją na wskroś, to żadnych innych parametrów już "nie trzyma". Nawet powłoka lakiernicza nie została dobrana odpowiednio do warunków pracy tych sanek skoro na dzień dobry sama odpada płatami.
Szkoda gadać, cieszę się, że mogłem u siebie skorzystać z okazji i przy zdjętych sankach ogarnąć temat.![]()
Jak zobaczyłem, że jej regularna cena bez zniżek to ponad 8 000 zł, początkowo myślałem, że jest ze złota.czy może po prostu cena
Uzywke idzie Ogarnac za 1000 zl w dobrym stanie. Potem wypiaskowac i malowaniem proszkowym zalawic sprawe na zawsze![]()
Niby gdzie idzie ogarnąć? Widzę tylko 2.4 Q4.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Cześć Radsky. Dawno cię tutaj nie było.Można się pośmiać.
Widzę, że z każdym zbanowanym kontem uczysz się czegoś nowego... Najpierw nowe konta przestały zawierać w nazwie "radsky", potem przestałeś z miejsca bluzgać moderatorów...
Przy następnej okazji zrezygnuj z czterokropka i wytrzymaj z żalami tak gdzieś do 10-20 posta.
Niezły z niego frustrat.. Nie da się go zablokować po IP?