Ok dzięki , z tym że ja będę to musiał kupić przez internet gdyby ktoś kiedyś przy okazi zmierzył było by cool.
pozdro
Ok dzięki , z tym że ja będę to musiał kupić przez internet gdyby ktoś kiedyś przy okazi zmierzył było by cool.
pozdro
Opiekunowie radsky'ego w psychiatryku chyba znowu stracili czujność, przez co chłopaczyna dostał się na moment do komputera z dostępem do netu.
Koleś naprawdę jest szurnięty..
Panowie, przestańcie zachowywać się jak dzieci... Jednej jak i drugiej strony czytać mi się już nie chce. O Merytorykę proszę... Naprawdę starczy już.
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Cinas to nie my zaczęliśmy![]()
Ale wy skończcie...
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Hehe dobrze tato już nie będę![]()
radksy jest niereformowalny, a sądząc po jego postach to gość ma naprawdę coś z deklem. Z drugiej strony chyba rzeczywiście słusznym jest nie wdawać się z kimś takim w dyskusję bo jak mówi stare przysłowie: " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem" Tylko Ban i nic więcej. Pozdro dla wszystkich Alfaholików
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo" - Jeremy Clarkson
Pomogłem?Dodaj punkt reputacji
(gwiazdka pod postem)
Panowie chciałbym zakonserwować sanki i tu moje pytanie , jakiego preparatu użyć ?