Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jutro wyczepie ten pin i zobacze efekt, który to jest dokładnie pin jaki kolor przewodu?Tak, mam radio z navi. Głównie poprawiły się basy! Mocne, porządne, głębokie jebnięcie, przynajmniej z tym co było na zblokowanym. Po zaktywowaniu podbicia od razu pojawił mi się uśmiech na twarzy, który później został zmyty przez regulację głośności. Gdyby pobawić się equalizerem, mogłoby być jeszcze lepiej. Na zablokowanym navi jeździłem z treblami i basem na maksa a i tak czasem było bardzo słabo. Teraz bas skręciłem do połowy a i tak jest tłusto.
Ok, jutro to sprawdzę szkoda że ta głośność wariuje bo by było za dobrze, tak myśle czyy na wzmacniaczu nie ma jakiejś regulacji?...
Czy ta metoda dotyczy dwóch navigacji radionav i connectnav?
Pytanie trochę z innej beczki, ale związane z Bose - gdzie fabrycznie znajduje się wzmacniacz Bose?
@Tomek_KRK - a może nawet i 147/GT? Bo tam też w wersji z BOSE nie ma regulacji EQ oraz podbicia Loudness. Może ktoś sprawdzi w tych samochodach?
Dzięki! Czyli wniosek z tego taki, że kable głośnikowe w autach z Bose są poprowadzone zupełnie inaczej. Sporo jest zabawy z montażem wzmacniacza, tzn. trzeba ciągnąć kabel prądowy od akumulatora do bagażnika, kabel sterujący i kable sygnałowe z radia do bagażnika, no i kable głośnikowe z bagażnika do drzwi...W bagażniku, z lewej strony, za subwooferem (SW), lub za tapicerką (sedan). Drugi wzmacniacz (mały) - do samego głośnika basowego - w SW jest przykręcony pod głównym wzmacniaczem, w sedanie - jest zamontowany za obudową głośnika basowego.
Dzięki! Czyli wniosek z tego taki, że kable głośnikowe w autach z Bose są poprowadzone zupełnie inaczej. Sporo jest zabawy z montażem wzmacniacza, tzn. trzeba ciągnąć kabel prądowy od akumulatora do bagażnika, kabel sterujący i kable sygnałowe z radia do bagażnika, no i kable głośnikowe z bagażnika do drzwi...