Stránka 1 s 11 12345678910 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky z 1 do 10 s 105
    Uživatel Nováček
    Nastoupil
    05 2012
    Žije v
    Varšava, Polsko
    Auto
    Alfa Romeo Stelvio 2,0T Brera 2,2 JTS, Alfa Romeo GT 2,0 JTS oaz AR 156 1,8 TS

Domyślnie Brera/159 2.2 JTS problém navazovat

Hi Ziomy,

Problém mám a trochu už docela neví, co hledat. Příznakem je, že jsem Firefox auto stiskněte tlačítko start a potom pouze slyšet cvrlikání startér, který se netočí. Někdy po jednou po pěti pokusech auto požáry. Neexistuje žádné pravidlo se občas rozsvítí pokaždé, když čas na jednu. Przekopałam internet, atd., že tam byl. Vyměnil jsem startér, jsem přidal další kabel mASOnacházíte se na startér. Snímače polohy hřídele od wariatorow a polohy hřídele. Regulátor tlaku paliva. Na stránkách někdy mám topné těleso lambda-sondy, ale jen někdy. Ale jak tam byla pokaždé tak nebylo .... Help.

› Więcej...: Brera/159 2.2 JTS problém navazovat

Moderátor Quadrifoglio Verde Avatar magil
    Nastoupil
    07 2012
    Žije v
    LHR
    Auto
    Nuova Bravo, 159

Domyślnie

Kontrola kabelů mASOv? Lze je připojení kabelem nebo zaśniedziałe naderwany.
    Pokud startér otočí jen tikání paliva problémy moc neexistuje. To je záležitost FEL.

PS. jak podlaczyłeś další kabel?
    159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10

Uživatel Romeo Avatar wojtekf
    Nastoupil
    08 2013
    Žije v
    Krakov, Polsko
    Auto
    159 2.2 JTS (bylo)

Domyślnie

Slyšíte předkrm nebo "klik-klak" z pod palubní deskou?

Uživatel Nováček
    Nastoupil
    05 2012
    Žije v
    Varšava, Polsko
    Auto

Domyślnie

Kabel mASOjste přetáhli z mínus na baterii na šroub, který je přišroubován k podvozku startovní pole. Slyšel jsem klik klik od masky v jistém od startéru. Navrhnete relé? Mě ještě chvilku s tím ruce dolů. Protože já bojuji s tím na dlouhou dobu bez efektivně. Startér je nová. Aku má pravděpodobně více než rok, ale problém, co mám, protože mám auto i pravděpodobně loni v srpnu zhoršuje vícekrát, musím stisknout tlačítko. Spuštění zpětné odebrání změnu klíče, uskładane, který klíč na druhé, senzory pod pedály, atd není ovlivněno, protože první problém neopakuje po druhé, že nedokážu nic jen proto, aby stiskněte tlačítko držte brzdu a spojku tak lehký pro 7 nebo podruhé.

Já dodávám, že více záměrně přetáhli další hmoty, aby nedocházelo k problémům s hmotností. Vyměnil jsem také hlavní od zapalování, mezi časem jsem vyměnil řetěz pojistky časování ventilův protože jsem měl chyby P0013, 14, atd., ale problém byl a před a po. To je můj odhad 6 AR a poprvé, nikdo lze ne rozkminić problém. Řešení jsem dal 0,5 Whisky
    Naposledy upravil songokudj ; 25-08-2016 o 10:13

Uživatel Cyklista
    Nastoupil
    06 2016
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.2 jts

Domyślnie

Typické příznaky jako řezání srpen bendix v startér zejména, která přináší zvuk s ním... jste si jisti, že tento nový startér je plně funkční?

Jak si tak cykał při spuštění, zkuste spustit např třetí tlačit auto dopředu mírně a mírně zpět na rubu, startér a vidět pak zda odstartovat

Moderátor Quadrifoglio Verde Avatar magil
    Nastoupil
    07 2012
    Žije v
    LHR
    Auto
    Nuova Bravo, 159

Domyślnie

100 % jistota jako vytáhnete starter a kontrola na stole.

---Aktualizováno---

Chyby v ECU?
    159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10

Nastoupil
    08 2013
    Žije v
    Krakov, Polsko
    Auto
    159 2.2 JTS (bylo)

Domyślnie

Nabídka Napsal/a Lukasq Zobacz post
    Typické příznaky jako řezání srpen bendix v startér zejména, která přináší zvuk s ním... jste si jisti, že tento nový startér je plně funkční?

Jak si tak cykał při spuštění, zkuste spustit např třetí tlačit auto dopředu mírně a mírně zpět na rubu, startér a vidět pak zda odstartovat
    Měl jsem stejný předkrm byl demontován a sledoval dva nebo třikrát, nepomohlo. Pouze výměna pomohl novy (továrna renovované), že půl roku po uplynutí záruční doby začne dávat stejné symptomy. Začíná na obsazení běží pomáhá, ale to dostane otravné...

Uživatel Nováček
    Nastoupil
    05 2012
    Žije v
    Varšava, Polsko
    Auto

Domyślnie

Startér je nový výrazný nový zrekonstruovaný nejen nové. Automat, nové atd. Zajímavé to bylo o staré a nové-i když zřejmě nový dojem mnohem lepší tento problém jako on. Jak jsem psal výše začíná zvrátit 3-4-R-3-4 a tak dále. vážně nemá.
    Ale protože mám příležitost vzít starter na stroji, kde jsem jej koupil. To může být, i když vážně pochybuji.

Někdo jiný? Nějaké nápady? Protože vážně, jsem vyběhl. I vzal jsem v úvahu IMO, ale vím, že už to vypadá pro vstupní klíč pokaždé.
    EHHHHH

Nastoupil
    08 2013
    Žije v
    Krakov, Polsko
    Auto
    159 2.2 JTS (bylo)

Domyślnie

Nabídka Napsal/a songokudj Zobacz post
    Jak jsem psal výše začíná zvrátit 3-4-R-3-4 a tak dále. vážně nemá.
    To není o mává ozubená kola, pouze umístěním zařízení a "bujnięcie" auto dopředu a zpět, jemně dotkl koly a přenesl jej do ústrojí.
    Moje regenerované byl zakoupen oficiální kanál a přišel s tovární zárukou AR- a pro dobu trvání záruky nedávají žádné příznaky. Po uplynutí záruky začíná totéž, našel jsem již odborník od startéru a jak najít čas na návštěvu. Pokud nezměníte první auto, což je docela dobře možné, protože kousek po kousku jsem začínal mít dost fakulty vše...

Uživatel Nováček
    Nastoupil
    05 2012
    Žije v
    Varšava, Polsko
    Auto

Domyślnie

To byl houpací, klepání starter, hodit. I na kopci několikrát jsem hodil na luz kdy auto srpna pomalu ukazovat hodil gear a pojďme spojka. a co? a je stále stejný. To znamená po tomto manévru explodovala, ale po kolejment 5 střiky. Mám rád AR jsem 2 x 156, GT, 159 a teď BRERA a nikdy jsem neměl takové problémy. Já jsem dělal časování ventilůy, spojky, pozastavení, (guma stick 156 bylo zvládnutí), snímač příčného zrychlení v GT se mi infarkt, przyhamował mě jednou kolo do budoucna, ale všechny chyby byly schopny diagnostikovat a opravit. Ale to je pykanie Starter mě dokončovací.
    Mám jednu myšlenku, že zmínka polohy klikového hřídele snímače/rychlost otáčení podívám zítra tj. Senzor z vačky jsem nahradil všechny čtyři. Zajímalo by mě i na relé. Nemám žádné jiné myšlenky. JÁ MLUVÍM RYZÍ WHISKY TEN, KDO VYŘEŠÍ PROBLÉM.

Podobná témata

1. Brera 2.2 JTS Sosnowiec
    Vytvořil(a) szyszu v sekci Koupit - nekoupit? Auto inzerce
    Odpověď: 1
    Poslední příspěvek/Autor: 25-04-2015, 18:07
  2. Alfa Romeo Brera 3.2 JTS Q4 Varšava
    Vytvořil(a) alex35cj v sekci Koupit - nekoupit? Auto inzerce
    Odpověď: 101
    Poslední příspěvek/Autor: 05-04-2015, 19:50
  3. [Brera]Alfa Romeo Brera 2.2 JTS stojí za to koupit?
    Vytvořil(a) leon v sekci Koupit - nekoupit? Auto inzerce
    Odpověď: 5
    Poslední příspěvek/Autor: 09-02-2014, 14:09

Alfa romeo 159 2.2 problém se spuštěním

Alfa romeo 159 2.2 problém se spuštěním

cyk cyk cyk cyk jts

alfa 159 2.2 jts bezpiecznik rozruchowy

Štítky pro toto téma

Oprávnění

• Můžete nejen nové téma
  • Můžete nejen psát zprávy
  • Můžete nejen přidat přílohy