Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Podczas jazdy po nierównościach oślepiają tak samo jak halogenowe, a autopoziomowanie jest po to, aby światła reagowały na obciążenie auta. Do tego fabryczne biksenony (innych w 159 nie było) posiadają spryskiwacze, które przynajmniej kurz zmyją i wiązka nie będzie tak rozproszona. Przemyśl sprawę i jeśli zależy Ci na polepszeniu widoczności w nocy, zrób swapa na fabryczne ksenony. Przy okazji będziesz jeździł spokojniejszy o dowód rejestracyjny w kieszeniTylko szkoda że fabryczne xenony nigdy nie oślepiają
te pasują p&phttps://www.youtube.com/watch?v=tFSg4XdVNgAWiem że to nie ta liga, ale wydaje mi się ze powinna być jakaś poprawa do obecnych świateł. Ale istotą mojego pytania było czy te soczewki będą pasować p&p ? Czy istnieje możliwość że nie będą pasowały ? Dużo jeżdżę w nocy i te światła mogły by być lepsze![]()
Super. Ty w dzika może i nie walniesz, ale jak mijam w nocy kierowników z hidami (a nie daj Boże w czasie deszczu) to nie wiem gdzie mam skierować oczy, żeby mnie nie oślepiło i jednocześnie żebym nie wypadł z trasy. Świeci to dobrze, ale na szczęście nie ma homologacji i są dobrzy policjanci, którzy za to zabierają dowód.