• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Kod do Radia AR 159

agata

Nowy
Auto
Alfa 159, 1.9 150KM
Dzień dobry wszystkim,

po wymianie akumulatora radio woła o koda... niestety w dokumentach, które mam do Alfinki brak karty z kodem.

Może jest ktoś w stanie coś podziałać w tym celu ? Bez radia w aucie, to jak bez ręki :).

BP:7 646 302 316

1560730930

Podeślij zdjęcie tabliczki z boku radia. Coś mi te numery nie pasują. To radio CD/Navi? Przed czy po FL?

[notranslate]Alfa[/notranslate] jest z 2008r, więc po FL. Radio bez navi.

20170515_113014.jpg

Kod z drugiej nalepki z radia:

BP
630289800660

Teraz jest właściwy :)

Kod z drugiej nalepki z radia:

BP
630289800660

Teraz jest właściwy :)

Postaram się podesłać jutro kalkulator do radioodbiorników w alfie. Mam to gdzieś na kompie w firmie.

Muszę się rehabilitować , bo otrzymałem już ostrzeżenie od moderacji, a nie chcę być zablokowany na tym forum. Po malutku zaczynam się stawać alfaholikiem :-)

Kod do radia

Witam, czy znajdzie się ktoś pomocny w uzyskaniu kodu do radia Alfa Romeo
Numer seryjny
BP630289778395

Amortyzatory
Powrót