Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wstępną wycenę zrobi Ci otomoto po wprowadzeniu podstawowych danych, ale bez dodawania ogłoszenia. Tylko pytanie przy Szwajcarii, jak mocno była ewentualnie uszkodzona lub ile cofnięty licznik, a bywały i obie te opcje.Witam,
Ja nietypowo, bo moja prośba dotyczy nie tyle zakupu, co sprzedaży, a właściwie wyceny pojazdu. Mam Alfę 159 Q4 2.4 210KM Sportwagon 2008 rocznik. Czyli coś co dość rzadko pojawia się na portalach ogłoszeniowych, więc brak jest też punktu odniesienia. Samochód mam od 12 lat i przejechane 205 tys. km (sprowadzona ze Szwajcarii). Po zakupie był serwis w Cinsoft, więc klapy i egr ogarnięte. W zawieszeniu sprężyny Eibach'a, na wyposażeniu grzane fotele, lusterka, wszystkie szyby elektryczne. Niedawno przeszła większy przegląd, w czasie którego wymienione zostały oba przednie wahacze, z tyłu hamulce (klocki + tarcze), linka hamulca ręcznego i uszczelnienie turbo (faktura na 4900 zł do wglądu). Do zrobienia będzie rozrząd i powoli podpory wału. Obecnie Alfa jako 2 samochód w rodzinie robi rocznie tak 3-4 tys. km. Czy ten informacje wystarczą do określenia mniej więcej ile ten samochód jest wart? Nie zależy mi na niewiadomo jakich pieniądzach, ale też nie chcę go wystawić za bezcen. Z góry dziękuję za pomoc.