Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ładne, ale nie pasują do stylistyki 159 - widziałbym je w Julce, ale nie na 159. ET 41 jest OK. Takie jest oryginalne w 17" które ja mam (wciąż na sprzedaż...)a co powiecie na takie,rozmiar 17,wytloczone alfa romeo z tylu,produkcji tureckiejkupilibyscie taki felunek,dodam ze sa nowe
Załączone obrazy Załączone obrazy Podpowiedzcie mi jakieś fajne felgi do mojej Alfy-p1033201.jpg
jest na allegro taki czerwony sedan na tych albo podobnych felgach.Zgadzam sie z alcesem nie pasuja zbytnio do 159
te na zdjęciu to są akurat oryginalne ARJeżeli tak, to te felgi nazywają się Rial Lugano (tak gwoli ścisłości).

Była to opcja 5EV .
Jeżeli mówisz o zdjęciu tego czerwonego sedana 159, to śmiem się nie zgodzić![]()
Co więcej, zamierzam bronić swojej racji
Porównaj felgi Rial Lugano:
Pokaż załącznik 43480
z felgami Sport od Giulietty:
Pokaż załącznik 43481
Oba wzory mają po 10 szprych, ale wystarczy porównać miejsce na śruby w obu modelach z tymi felgami na zdjęciu z czerwoną 159 - od razu widać, że otwory tam są między ramionami (jak w Rial Lugano), a nie "na" ramionach (jak w ori od Giulietty).
PS. eMka, nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy - ja tylko wyjaśniłem, że felgi z tego czerwonego egzemplarza 159 to Rial Lugano, a co za tym idzie to nie są te same felgi o których pisał misiu7911 i których zdjęcie umieścił w tym poście (bo te faktycznie mają wzór oryginalnych felg od Giulietty - a może i są oryginalne).