Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pokaż załącznik 282886
Czujniki zamontowane ale jeszcze nie podłączone z powodu braku wiązki zderzaka.
Czy ktoś może dorabiał ją od zera? Jest aktuaknie dość duży kłopot z jej zakupem - nigdzie jej nie ma...

Sprawdź po vin czy auto wyszło z czujnikami.

Mam tylko pytanie, przednie zadziałają tylko po wbiciu wstecznego i działają tylko przez określony czas. Ktoś próbował jakiejś kombinacji aby przednie zadziałały bez wbicia wstecznego ( tak jak w nowych samochodach ). Myślałem aby podpiąć cały czas plusa do centralki z przewodem od wstecznego ale znowu wizualizacja by się świeciła cały czas.
Mam na zbyciu centralkę od tylnych za 20 zł ( obsługuje przy wizualizacji każdy czujnik z osobna )Pokaż załącznik 286564
Mam tylko pytanie, przednie zadziałają tylko po wbiciu wstecznego i działają tylko przez określony czas. Ktoś próbował jakiejś kombinacji aby przednie zadziałały bez wbicia wstecznego
Mam na zbyciu centralkę od tylnych za 20 zł ( obsługuje przy wizualizacji każdy czujnik z osobna )