Co do wahaczy TRW moja obserwacja jest taka że jakość części popsuła się dramatycznie po przejęciu TRW przez niemieckiego ZF w roku 2014. Poleciało wtedy wszystko, tarcze, wahacze...
Co do wahaczy TRW moja obserwacja jest taka że jakość części popsuła się dramatycznie po przejęciu TRW przez niemieckiego ZF w roku 2014. Poleciało wtedy wszystko, tarcze, wahacze...
Trafił mi się jeden dolny wahacz oryginalny, mogę puścić potrzebującemuw b.dobrej cenie
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Hej. Proszę mi doradzić jaka marka cieszy się najlepszą jakością wahaczy dolnych spośród: TRW, Lemforder, Magneti Marelli, SIDEM, Ruville, NK, Meyle? Muszę wymienić wahacze, a niestety nie mogę sobie pozwolić na odstawienie samochodu na parę dni w celu regeneracji:/
Ostatnio edytowane przez m3ch4n1k ; 20-03-2018 o 17:40
Oryginalnie wahacze dolne robiło o ile dobrze pamiętam TRW, a jednak różnią się jakością oryginały od takich z wolnej sprzedaży. Chyba nawet w tym wątku był wałkowany ten temat.
Wysłane z Tapatalka
Tak, w tym wątku na stronach 2-3 i pewnie jeszcze dalej też. Na tych stronach wspominają także o wspomnianej przeze mnie wcześniej żywotności tej części.
http://www.forum.alfaholicy.org/159_..._dolny_-2.html
Spytam się z ciekawości. Ma ktoś jakieś informacje na temat wahaczy dolnych od Magneti Marelli? Np. w porównaniu do TRW?