Pagina 30 con 37 Il primoIl primo ... 202122232425262728293031323334353637 UltimoUltimo
Visualizza risultati da 291 A 300 con 361

Oggetto: aux

vietato Un principiante
    Si unì la
    09 2017
    Automatico
    alfa

Domyślnie

Citazione Ha scritto MatiMatteo Zobacz post
    Czy cyfrowa zmieniarka będzie działać, będę musiał wymuszać tryb zmieniarki?
    Kup zmieniarkę, z AUX, będziesz miał "wash & go"

› Więcej...: aux

L'utente Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Si unì la
    10 2011
    Automatico
    Ghibli'20, Giulia'18, Tonale'23, Spider'99

Domyślnie

a lepiej jeszcze z bluetoothem dodatkowo to bedziesz mial zestaw glosnomowiacy do telefonu, streming muzy itp.

L'utente Un principiante
    Si unì la
    07 2018
    Vive in
    Varsavia, Polonia
    Automatico
    ALFA ROMEO 159

Domyślnie

Panowie Szlachta,

Prośba o podanie nr seryjnego lub innego nr który wskazał by że Radio ma możliwość podłączenia zmieniarki. (Chodzi mi o zwykłe radio, nie stacja)
    Jednocześnie odtwarza płyty z muzyką MP3, bo już jedno kupiłem na OLX i oddałem (gościu wstawił zdjęcie poglądowe, radia z MP3).
    Mam możliwość kupna innego radia, ale nie jestem wstanie ustalić czy to akurat radio które mnie interesuje.

L'utente Znawca Avatar olo_84
    Si unì la
    06 2013
    Automatico
    Alfa 159 SW 16V 150hp Distinsive 2006

Domyślnie

Citazione Ha scritto Martenz Zobacz post
    Panowie Szlachta,

Prośba o podanie nr seryjnego lub innego nr który wskazał by że Radio ma możliwość podłączenia zmieniarki. (Chodzi mi o zwykłe radio, nie stacja)
    Jednocześnie odtwarza płyty z muzyką MP3, bo już jedno kupiłem na OLX i oddałem (gościu wstawił zdjęcie poglądowe, radia z MP3).
    Mam możliwość kupna innego radia, ale nie jestem wstanie ustalić czy to akurat radio które mnie interesuje.
    Jak chcesz mam swoje radio z navi plus zmieniarka i panel dekor/ komplet Alu

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
    EGR - OFF
    infradito - OUT
    DPF - ON

L'utente Un principiante Avatar ZajcuNS
    Si unì la
    06 2018
    Vive in
    Nowy Sacz
    Automatico
    Alfa Romeo Brera 2009 2.4JTDm przez 4 lata a teraz Alfa Romeo Brera 2010 1.75TBI

Domyślnie

Ciao
    Odkopie temat jeśli można jako nowy użytkownik:

chciałbym zapytać o dołożenie AUX'a do radia które mam u siebie. Czy w ogóle jest taka możliwość do tego systemu który mam ja?
    Przegrzebałem kila różnych tematów łącznie z tym na forum i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. A też nie chciałem zakładać osobnego tematu więc zaryzykuje tutaj
    Auto è Brera z 2009 (temat dotyczy 159 więc wole to zaznaczyć) radio mam chyba najprostsze z możliwych bo płyty nie czytają mp3 :/ ale samochód mam wyposażony w Blue&Me. Port USB fabrycznie jest w schowku. Po podpięciu pendrive działa muzyka. Radio również jest z Nawigacją. Choć tu dziwna rzecz bo przycisk do NAVi mam na podsufitce i do auta dostałem płytkę z mapami włoch
    Samo radio wygląda tak:

Więc pytanie: czy da sie np wymontować B&M a na jego miejsce dołożyć kostkę z AUX'em i jakoś aktywować te opcje w radiu z nav?
    Czy musiałbym wymienić na inne fabrycznie oferowane radio? Zaznaczam że na funkcjonalności B&M czy tej dziwnej nawigacji mi kompletnie nie zależy ale na AUX do telefonu już mocno tak no i może trochę na CD żeby działało z nagrywanymi własnoręcznie płytami mp3.
    No, chyba, że jest jakieś sprawdzone radio z androidem które też ma taką możliwość AUX lub BT? Bo w innym temacie doczytałem, że są różne szerokości tego radia i to się wiąże z wymianą całego panelu. I u pytanie czy ja z tym swoim osprzętem radia z Nav wystarczy, że wymienię radio na takie z androidem czy akurat trafił mi sie przypadek że musze wymienić do tego cały panel?
    Pozdrawiam Zajcu

Si unì la
    10 2011
    Automatico

Domyślnie

jak jest B&M to zajmuje z tyłu ten port który jest przeznaczany na AUX w autach bez B&M.

tak możesz wywalić B&M, zostawiasz Radio jakie masz, w proxi zmieniasz parametry własnie tego wejścia i o ile pamietam jeszcze wyświetlacza i jest jak bez B&M. tyle że B&M to też telefon po BT, książka telefoniczna, wybieranie głosowe, przyciski z kierownicy do telefony -raczej szkoda rezygnować.

ja w swojej TBI najpierw dołożyłem B&M, ale potem podpiąłem jeszcze syulator zmieniarki z Bluetoothem (jest wolne gniazdo w każdym radiu, no chyba że masz zmieniarkę CD) i o ile pamietam rozmowy/książkę/smsy miałem zezwolone na BT w komórce w sparowaniu z B&M, ale streaming audio (tu szło wszystko nawigacja z komórki, MP3, spotify) miałem puszczone przez ten symulator zmieniarki po BT. NIe pamietam już czy musiałem ręcznie sobie przełączać połączenie BT w telfonie z czym się łączę czy to szło z dwoma naraz - totalna dziura w pamięci jeśli o to chodzi.
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Si unì la
    06 2018
    Vive in
    Nowy Sacz
    Automatico
    Alfa Romeo Brera 2009 2.4JTDm przez 4 lata a teraz Alfa Romeo Brera 2010 1.75TBI

Domyślnie

tyle że B&M to też telefon po BT, książka telefoniczna, wybieranie głosowe[...]
    Kompletnie z tego nie korzystam jeśli chodzi o podłączenie telefonu tym bardziej że B&M nie przesyła muzyki tylko samą rozmowę. A z tego wogóle nie korzystam będąc szczerym. W poprzednim aucie był ten sam temat. w Bravo była opcja albo AUX albo B&M. Więc wole sobie podpiąć telefon i mieć swoją muzykę.

Mówisz o takim kablu: allegro.pl/oferta/zlacze-aux-alfa-romeo-159-fiat-grande-lancia-hgt-6573614537 ?

[...]przyciski z kierownicy do telefony -raczej szkoda rezygnować
    No ale zmieniając z B&M na AUX to tracę tylko przyciski z prawej strony (strzałki do zmiany utworów) ale te z lewej do pogłaśniania/ściszania zostają? Czy kompletnie wyłączy się cała kierownica?
    Ultima modifica di ZajcuNS ; 25-02-2019 circa 23:26

Si unì la
    10 2011
    Automatico

Domyślnie

Citazione Ha scritto ZajcuNS Zobacz post
    Kompletnie z tego nie korzystam jeśli chodzi o podłączenie telefonu tym bardziej że B&M nie przesyła muzyki tylko samą rozmowę. A z tego wogóle nie korzystam będąc szczerym. W poprzednim aucie był ten sam temat. w Bravo była opcja albo AUX albo B&M. Więc wole sobie podpiąć telefon i mieć swoją muzykę.
    jak wolisz jack, Twój wybór. ja bym zostawił B&M a dołożył symulator zmieniarki z BT dla samego streamingu - zamiast kabla. koledzy chwalili chyba Yatour-a z BT, OK 300zł pod Fiat/AR. Ja miałem jeszcze Xcarlinka bez BT, ale wpiąłem do niego taki moduł BT->jack (do USB tylko brał zasilanie) zapętliłem do Xcarlinka i do niego się łączyłem z komórki ze streamingiem, natomiast telefon to było BT/przyciski na kierownicy itp

Mówisz o takim kablu: allegro.pl/oferta/zlacze-aux-alfa-romeo-159-fiat-grande-lancia-hgt-6573614537 ?
    jeśli chcesz zrezygnować z B&M całkowicie to tak

No ale zmieniając z B&M na AUX to tracę tylko przyciski z prawej strony (strzałki do zmiany utworów) ale te z lewej do pogłaśniania/ściszania zostają? Czy kompletnie wyłączy się cała kierownica?
    moim zdaniem strata telefonu po BT, przycisków sterowania, wybierania głosowego z B&M to bardzo duża strata.
    aha, wielu narzeka na jakość mikrofonu w 159 - że rozmówcy ledwo rozumieją co się mówi - temat przerabiałem, metodą prób i błędów zmieniłem sam mikrofon w module z jego wzmacniaczem, miałem 4 różne, jeden był rewelacyjny (a il costo dellaował ok 3.50zł). jeszcze raz - naprawdę szkoda B&M, załóż yatoura.

do wyjmowania radia musisz Acquista takie druty w kształcie U z wycięciami na końcach - ja kupowałem docelowo jako takie do wyjmowania radia w Oplu. Tzn można samemu zrobić (nawet pierwszy raz sam robiłem bo potrzebowałem na szybko - 2 wieszaki do kurtek poświęciłem), ale za dużo kombinowania więc lepiej za wczasu zaopatrzyć się w odpowiednie akcesoria do wyjęcia radia.
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Moderatore Quadrifoglio Verde Avatar magil
    Si unì la
    07 2012
    Vive in
    LHR
    Automatico
    Nuova Bravo, 159

Domyślnie

Tu masz idealne rozwiązanie
    http://www.forum.alfaholicy.org/159_...nav_15min.html
    159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10

Si unì la
    06 2018
    Vive in
    Nowy Sacz
    Automatico

Domyślnie

Citazione Ha scritto magil Zobacz post
    Przejżałem temat. Myśle o zamówienu tego ale zanim to jeszcze pytanie co to AUX.a
    Jeśli bym wyjął B&M, a zamontował AUX to przyciski na kierownicy do pogłaśniania i ściszania (te z lewej) będą działać tak?

alfa romeo 159, ingresso aux

alfa romeo 159 aux

alfa 159 aux

aux alfa 159

aux alfa romeo 159

alfa 159 podlaczeniw jackq donawigacjischema aux alfa 159 bosealfa 159 ingresso auxalfa 159 dove auxpww pesajealfa 159 cavo auxalfa 159 gniazdo auxalfa 159 aux inputalfa romeo 159 connect nav usbin quale posizione si trova il connettore aux su alfa romeo 159alfa romeo 159 porta usb per autoradio di serieingresso aux alfa 159radio alfa 159 auxFaisceau Blue and me alfa 159alfa romeo 159, ingresso auxaux zamiast zmieniarki cd Alfa 159alfa romeo 159, radio uscita auxl'emulatore densioin alfa 159Czy w afla romeo 159 z 2007 jest auxconnect nav giallo spinaalfa romeo 159 dove auxadapter bluetooth zamiast zmieniarki CD Alfa Romeo radio z navialfa romeo 159 aux inbitratealfa romeo 159 aux locationradio alfa romeo 159 auxar159 radio mini ISO usbla scritta aux afa 159alfa 159 aux cable setgdzie moze byc usb w alfa romeo 159 2007alfa 159 usb portCollegare l'uscita aux per alfa 159159 aux inputalfa romeo 159 wejscie jackoryginalne radio gdzie znajde wejscie usb sprinterAux in 159Come montare la presa aixalfa romeo 159 aux connectionwejscie aux radio alfaaux do alfa 159alfa 159 usb port not workingwyjscie aux.com alfa romeo 159alfa romeo brera auxalfa 159 radio bez auxalfa 159 2006 fabryczne radio czy ma aux

Tag per questo argomento

Autorizzazioni

• Non è possibile assumere un nuovo argomento
  • Non è possibile scrivere messaggi
  • Non è possibile aggiungere allegati
  • Non è possibile modificare i tuoi messaggi
  •  
Ammortizzatori