A z sensem by było gdyby światła "oświetlały" ci drogę do domu w środku słonecznego dnia?
Po mojemu jest ok - sam decydujesz czy potrzebne ci oświetlenie po wyjściu z auta czy też nie
Fajny gaddżet, żeby tak jeszcze z pilota jak szyby dało się uruchomić.
Passaty tak mają... otwierasz auto pilotem z daleka i zapalają się światła. Rewelacja!
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Jest czujnik zmierzchu, auto mogłoby być zaprogramowane w odpowiedni sposób, że świeci tylko w nocy. Proste... a może i nie?
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
147 2001, 1.6 105 KM- była
156 2003, 2.0 JTS 166 KM- była
156 2003, 2.5 V6 192 KM- była... ehh..
156 2005 1.9 JTD~`160 KM była
159 2006 1.9 JTD- była
159 2005 1.9 Distinictive- była..
156 2003 2.0 TS+LPG- była
156 2003 2,5 V6- była..
156 FL 2005 1.9 jtd- była
166 FL 2005 2,4 jtd - była
Alfa Romeo Crosswagon - był..
156 FL 3.0 V6 - była
Brera Tbi 2010 - jest
Najlepsze auto na świecie - służbowe - jest
A co jest zlego w tym ze trzeba musnąc manetke??? to nie pchanie wozu z węglemByl by ten bajer na czujnikach to znalezliby sie tacy co by marudzili ze im czujnik szwankuje i ze powinno to byc włączane np manetką przy kierownicy hmmm
![]()
Jesli ktos potrzebuje oswietlenia drogi do domu w dzien to proponuje auta z grupy VW kolega w seacie obojetnie czy noc czy dzien swiatla swieca caly czasu nas w 159 wystarczy przyslonic reka predkosciomierz i w dzien tez sie funkcja uruchomi ale po co w dzien?
szkoda tylko ze jak w nocy idziemy do auta to sie nie zapalaja
![]()
dodatkowo mozna sobie dozowac czas siwcenia iloscia pociagniec dzwigni.Z tym tez sie jeszcze nie spotkalem.Moge zadecydowac czy swiatla beda sie swiecic 10/20 sekund czy np.2 minuty
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
I mnie takie rozwiązanie wydaje się sensowne i wystarczające - jak przeczytałem ten post to sam poleciałem przetestować czy i jak to działa
A jak komuś mało bajerów to zawsze można sobie kupić jakiś bardzo mały wóz co i kawę zrobi i plecy wymasuje, a jak się wsiada/wysiada to pika, sika, brzęczy i sam drzwi domyka...tylko po co...?