Ja mam od miesiąca bosch Silver 74/750 .za dobra cene około 300zl.i tez zastanawiałem się co wybrać. .i jak na razie wszystko ok . skończyły się dziwne akcje z błędami. 159.1,9 16v
Wyslano z Noki 3110![]()
Ja mam od miesiąca bosch Silver 74/750 .za dobra cene około 300zl.i tez zastanawiałem się co wybrać. .i jak na razie wszystko ok . skończyły się dziwne akcje z błędami. 159.1,9 16v
Wyslano z Noki 3110![]()
U mnie Exide Premium 77/760 i bez problemu daje radę. Byłem sceptycznie nastawiony do firmy, ale polecone przez znajomego mechanika. I opłacało się zaryzykować (1.9, 16v)
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki
Zastanawiam się nad tym exide premium, jak on wyglada rozmiarowo, wejdzie bez problemu pod maske? w otuline juz chyba nie, bo mam od poprzedniego aku.
Mi wszedł bez problemu prawdę mówiąc - z tego, co pamiętam to na styk wchodzi w całą podstawę. Ale jutro zejdę do auta, to zrobię parę zdjęć, żebyś widział jak to wygląda.
Co do otuliny z poprzedniego aku, to udało się go owinąc w dobrych 3/4. Trochę pokombinowałem i otulinka trzyma się ok.
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
ja dzis kupiłem Centra Futura 72Ah 720A wczesniej tez miałem centre padła po 8 latach, ogólnie polecam w każdym aucie mam centre
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
@dejon - płynu mało, bo chłodnicę zmieniałem niedawno, kamyczek ją uszkodził :-) Ale dzięki za spostrzeżenie - jutro z rana od razu doleję i zobaczę, czy nie ucieka gdzieś. Po weekendzie i tak jeszcze muszę sprzęgiełko alternatora zrobić, bo mnie jego stuk irytuje. A aku kręci cały czas jak szalony (pół roku już w aucie).
@Czarny - a pewnie jakaś menda, jak tylko maska otwarta była i dłubanina przy aucie... Mam nadzieję, że po prostu nie wyrażało zdania odnośnie do aku ;-)