Oldal 1 a 8 12345678 UtolsóUtolsó
Pokaż wyniki od 1 hogy 10 a 72
    A felhasználó Dwusuwowiec Avatar Jarek72
    Él
    Kárpátok
    Automatikus
    Alfa 159 SW 2.4 Q4 210KM+vírus
    Üzenetek
    109

Domyślnie Mint nekem-ez a vége a kitöltés Bella biodieslem.

Mint a téma, zalewałem AR sokáig biodieslem, a másik állomáson ( nem egy másik dízel ), valamint úton cég....nem is olyan régen volt fordulatszám ingadozás alapjáraton ( futásteljesítmény 50tkm.). Igen, ez is befolyásolhatja ezeket a viselkedési....egyébként az üzemanyag.....a csapat már elöntötte a víz Belle Vervą, hogy újra stabil. Találtam egy érdekes Amatőr kísérlet felhasználók fóruma BMW, amely megerősíti, hogy valamilyen módon a választás.http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=10&t=93259.....most elöntött valami gyógyszert, hogy tisztítsa meg a tüzelőanyag-rendszer, sosem tudom, hogy milyen mellékhatásai vannak ilyen biodízelt motorpedig dízel új generáció. Tisztelettel

› Więcej...: Mint nekem-ez a vége a kitöltés Bella biodieslem.

A felhasználó Mániákus resoraków Avatar Szczepan
    Él
    Lodz, Lengyelország
    Automatikus
    : Alfa Romeo 147: BMW 740i
    Üzenetek
    975

Domyślnie

aki normális, hogy pour 159 bio? :O akkor töltse ki a Mercedes w124, nem pedig az új alfa sajnálom A motorA SARS...

A baba - kattintson a képre!

Segíteni? - nyomja meg a köszönöm, a HOZZÁSZÓLÁST!

A felhasználó Dwusuwowiec Avatar deltahfmk
    Él
    Pabianice
    Automatikus
    Alfa Romeo 156 GTA
    Üzenetek
    119

Domyślnie

Megkérdezte, hogy történt a baleset. Nem megyek alatt Vervy. Különben is, miféle ötlet, hogy öntsön egy bio egy modern dízel?

A felhasználó Dwusuwowiec Avatar Jarek72
    Él
    Kárpátok
    Automatikus
    Alfa 159 SW 2.4 Q4 210KM+vírus
    Üzenetek
    109

Domyślnie

.....nos, úgy tűnik, az eredmény sokkal finomabb, ....is ZALEWAŁEM!! A Range Rover Sport, nem volt probléma a biodieslem. Kíváncsi vagyok, milyen konkrét öntsünk tiszta a rendszer?....Jó felhasználói vélemények a Valvoline SynPower.

- - - Frissítve - - -

Nem zalewałem Bio100% csak biodieslem, így a dízel a bio-adalékanyag......különben is, rossz döntés volt, én remélem, hogy Bella meg fog nekem bocsátani....

A felhasználó Fachowiec Avatar AirAjti
    Él
    Ivan
    Automatikus
    Była 159 Berlina 2.4JTDm '06... aktualnie Tipo 1.4T-Jet z fabrycznym nadtlenkiem gazu
    Üzenetek
    2,439

Domyślnie

Apja Meganke II 1.9 dCi is egy kis időt töltött biodieslem Közel. Nem történt semmi rossz motorA SARS, de az égő nőtt annyira, hogy lehetetlen volt az ár egy... szóval visszamentem átlagos üzemanyag-mert nem tudom, mi a hosszú távú történhet.

Ugyanez a helyzet a Peżotem 206 1.9 D... lime egyszerű, az emberek pedig csak örülök, hogy megmentse.

A felhasználó Fachowiec Avatar QBA
    Él
    Czestochowa
    Automatikus
    ALFA 166 SWAP 3.0+Q2 / ALFA 166 2.4 20v FL 180 HP/Jumper 2.8 JTD /Fiat Regata/Alfa 147 JTD 8v
    Üzenetek
    2,633

Domyślnie

Kollégám, ha veszel bármilyen termék tisztítására üzemanyag rendszer árvíz, cserélje ki a tüzelőanyag-szűrőt.
    http://www.flar-ital.pl/ - ALKATRÉSZEK - SERVIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
    AUTOLAWETĄ SZOLGÁLTATÁSOK - SEGÍTSÉG

A felhasználó Kerékpáros
    Él
    A ciechanowiec
    Automatikus
    159 1.9 mJTD
    Üzenetek
    98

Domyślnie

Emlékszem, hogy már 9% - os bio :/

A tárgy 100% bio:
    Az ár majdnem ugyanaz, mint az égő sokkal több.
    Motor nem akarta, forog fent 3K rpm.
    Befektettem ezek az üzemanyag-100, de sosem tettem.
    Írja meg, persze, a régi klekocie. 159 nem is gondoltam ömlött.

A felhasználó Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Él
    Debica RDE - Orenburg
    Automatikus
    AR 159 SW Progresszió, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006.
    Üzenetek
    6,842

Domyślnie

Én tölcsér biodízel az enyém, semmi nem történik.A 307-es, 2002-ben is lalem,407 2008-tól is lalem, de nem történt semmi.Azt hiszem, bűnösnek,de tényleg nem tudom, mi lehet az oka.Téli wlalem Verve a pohárba, majd reggel kb. 1 cm-es paraffin, az alján pedig a felülete, mint én.Mi ez Verwa, illetve egyéb állítólag dúsítású üzemanyag ők jobban??Nekem, csak az, hogy ez szükséges ahhoz, hogy többet fizetni, hogy a tudatot, zalalismy super üzemanyag

A felhasználó Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Él
    Gorlice
    Automatikus
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD
    Üzenetek
    7,540

Domyślnie

Idézet Írta Czarny_28 Zobacz post
    Én tölcsér biodízel az enyém, semmi nem történik.A 307-es, 2002-ben is lalem,407 2008-tól is lalem, de nem történt semmi.Azt hiszem, bűnösnek,de tényleg nem tudom, mi lehet az oka.Téli wlalem Verve a pohárba, majd reggel kb. 1 cm-es paraffin, az alján pedig a felülete, mint én.Mi ez Verwa, illetve egyéb állítólag dúsítású üzemanyag ők jobban??Nekem, csak az, hogy ez szükséges ahhoz, hogy többet fizetni, hogy a tudatot, zalalismy super üzemanyag
    Ez egy vicc?! Nézd meg, hogy hány autó cég használja a biodízel, de ennek az az oka, hogy érvénytelenítése a garancia motor (hogy lerövidíti az utat, szinte minden motorNem módosításokat az üzemanyag). Aztán a funkciók a hagyományos bio-üzemanyag. Akkor szétszedni a motort, majd szűrjük után RÉSZECSKESZŰRŐ, például 50 ezer, majd meglátod, mi történik. De mi a wytrąconej paraffin, hogy a minőségi üzemanyag...? Ez volt a bizonyíték, hogy van EZ az ún. pszichikai, hogy egy átmeneti időszakra, nem pedig az adalékanyagok, a hőmérséklet -15 (különböző cégek különböző küszöbértékek a hőmérséklet, mind a belső neveket ez az üzemanyag).

A felhasználó Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Él
    Debica RDE - Orenburg
    Automatikus
    AR 159 SW Progresszió, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006.
    Üzenetek
    6,842

Domyślnie

Nem DPF.Hogyan lehetsz biztos benne, hogy lejac Verwe egyesítése, jobb üzemanyag??Van 100% - ig biztos, vagy jobb, mint 200% - os??Nincs garancia motor szóval, tudod.Ez nem vicc volt.307 költözött a 7 év alatt nem történt semmi,407, mint a következő, nem történik semmi.

Hasonló témák

1. [145] Vagy a végén?
    Létrehozott daniel19210 a szakasz 145/146/155
    Válasz: 0
    Utolsó hozzászólás szerzője: 11-04-2014, 21:34
  2. A végén Alfa Romeo, a végén egy legenda, a végén szenvedély....
    Létrehozott simeone az Általános rész a Fórum, Alfa Romeo
    Válasz: 31
    Utolsó hozzászólás szerzője: 21-05-2012, 22:58
  3. Ik@r, vagy a végén?
    Létrehozott amigas az Általános rész a Fórum, Alfa Romeo
    Válasz: 10
    Utolsó hozzászólás szerzője: 11-02-2012, 20:26
  4. Mi ütött ma a Bella :)
    Létrehozott dakoolk az Általános rész a Fórum, Alfa Romeo
    Válasz: 13
    Utolsó hozzászólás szerzője: 31-12-2009, 02:05
  5. [145] a végén A Bella:((
    Létrehozott GoNiuS a szakasz 145/146/155
    Válasz: 31
    Utolsó hozzászólás szerzője: 10-01-2009, 16:33

ő ff rák

benzinkutak rák vélemények

dízel ff rák

állomás rák vélemények

állomás rák

benzinkutak rák vélemények

rák benzinkútnál vélemények

benzinkutak rák ff

rák állomás dízel FF

ez ff, amely az üzemanyag -

benzinkutak rák Bielskoő ff üzemanyagüzemanyag ffpaliwo on ff crabslovnaft opinieüzemanyag rák véleményekrák üzemanyag-FF paliwo ff irabstacja crabállomás rák ffrák állomásdiesel ffüzemanyag-rákcrab onffállomás rák véleményekrák Bielsko benzinkútbenzinkút rák Bielskodiesel ff paliwozle paliwo crab ffslovnaft ropa opinieco to diesel ffstacja on ffcrab jakie paliwocrab paliwazalewania Megtesco bez biolomponentowslovnaft diesel uszlachetniona forumdiesel ff co to znaczyco to jest diesel ffon ff co tocrab stacjacrab stacja paliwolej napedowy ff na stacjach crab co to za olejcrab stacja opinieon ff rabcrab sosnowiec opinieon a ff disel paliwocrab paliwo onffcrab opinie paliwopaliwo crab on ff co to

Címkék ez a téma

Powers

• Nem hozzon létre új témákat
  • Nem üzeneteket írni
  • Nem hozzá mellékleteket
  • Nem szerkeszteni a hozzászólásaidat
  •  
Lengéscsillapítók