Witam ludziska mam problem byłem wczoraj na przeglądzie i gościu mi mówi że mi nie podbije bo mam do wymiany górny sworzeń wahacza strona prawa doradźcie mi co mam wymienić bo nie mam bladego pojęcia czy tylko wystarczy sworzeń czy coś jeszcze z tego co się orientuje to trzeba wymienić też tulejki i tak samo chyba z lewej strony muszę zrobić
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowe. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" Jeremy Clarkson
eee na osiedlu A już nie sa tacy chętni do podbijania przeglądówJa zawsze przeglądy robię koło MZBMu tam z tyłu za gimanzjum nr 1. A dwa auto powinno przejść przegląd z lekkim przymrużeniem oka.
co stacja to inaczej ,ja podjechałem cały trzeszczący i z luzem na dolnym prawym sworzniu i było ok
Q2,K&N,BREMBO ORO,TAROX 114 CORSA,OZ ULTRALEGGERA 18',BRIDGESTONE POTENZA ADRENALIN,GOODRIDGE,SEBRING,BILSTEIN B14 PSS,MILLERS CFS
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Jestem ciekaw jakie Francuzi maja TRW szczególnie wahacze dolne w tym sklepie http://www.mister-auto.com/bras-de-s...9785_g273.html
- - - Updated - - -
tylko,że nie mam aż takiego luzu co mi koło odpadnie,a trzeszczy z powodu obniżonego zawieszenia,bez paniki
Q2,K&N,BREMBO ORO,TAROX 114 CORSA,OZ ULTRALEGGERA 18',BRIDGESTONE POTENZA ADRENALIN,GOODRIDGE,SEBRING,BILSTEIN B14 PSS,MILLERS CFS
Dzięki panowie na was to zawsze idzie liczyć powiedzcie mi jeszcze gdzie znajdę mechanika co pieści nasze alfy w Tychach aha wiec mówisz że nie muszę wymieniać też górnego wahacza z lewej strony jak jest dobry a jak będę zamawiał ten wahacz to on już jest z tulejkami czy trzeba osobno kupić i najważniejsze jaki sklep polecacie
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowe. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" Jeremy Clarkson